Windows 10 Boot Manager Hatası

dodocem

Hectopat
Daha fazla  
Casper marka laptop kullanıyorum ve maalesef bataryası bozuk olduğu için kabloyla beraber kullanmak zorundayım. Dün bilgisayarımı kullanırken elektrikler kesildi ve bilgisayarım doğal olarak aniden kapandı. Ertesi gün açmaya çalıştığımda ise her zaman gelen Casper logosu gelmedi ve beni boot manager diye bir bölüme attı. Ne yaparsam yapayım Windows'a bir türlü geçemiyorum. Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows kurulum dosyalarının bulunduğu USB belleği takıp sistemi onarmayı dener misin.

Onarma işlemini nerden başlatabilirim

Onarma işlemini nerden başlatabilirim
Windows kurar gibi USB'yi takıp başlat ve dil ve klavye seçimi yapıp ileri dedikten sonra SHIFT + F10 ile komut istemciyi açıp altta yazdıklarımı yazıp dener misin?

• Sfc /scannow
  • DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
  • DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
  • Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Dostum maalesef öyle bi usb bellek bende mevcut değil.

Dostum başka bildiğin çözüm var mı ?

Ne yaparsam yapayım Windows'a bir türlü geçemiyorum.
Eğer bios menüsüne ulaşabiliyorsanız seçeneklerde default settings seçin soran soruya ok/yes deyin ve resetleyin laptopu. Eğer ki biosa giremiyorsanız fişi çekin kapansın tekrar fişi takın power tuşuna basın ardından F2 ve DEL tuşlarına sürekli basın taaki biosa girene kadar. Sonrada seçeneklerde default settings seçin soran soruya ok/yes deyin ve yeniden başlatın laptopu. Düzelmesi lazım, eğerki düzelmezse o zaman Windows başlangıç dosyaları zarar görmüştür. Çözümü ise Windows yüklenmiş bir USB belleği yada Windows format CD'sini laptopa takıp, sistemi onun üstünden açıp, ya temiz, sıfırdan işletim sistemi kurmak yada seçeneklerde bilgisayarımı onar'ı seçmek.
USB'ye nasıl Windows kuracağınızı bilmiyorsanız, bu rehberi okuyun. Geçmiş olsun.
UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat

1. Çözüm işe yaramadı fakat 2. Çözümü şuan deneyeceğim. Çözebilirsem tekrar buraya yazacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…