Windows 10 boot menüsü açılıyor

Benim fikrim boş olan diskinize elinizde olan ( sanırım ) Windows 10'u diske kurun oradan bilgilerinizi boş olan diske alın geri C ye yeniden Windows kurun bilgilerinizi aktarın diğer boş dediğimiz diskten geri Windows'u sileriz. Bence.

Sizin yerinizde olsam bilgilerim önemliyse ve açılmıyorsa ben uğraşırdım uğraşacaksanız cidden iyi ki 2. bir diskiniz var.

Yani hocam şimdi Windows'u boş diske tekrar kurmam mı gerekiyor. Zaten C ve D diski ayrılmış durumda o zaman C diskindeki bilgiler gider mi silmesem ama.

Hocam demek istediğim D ye Windows 10'u kurup USB ile C ye ellemeyin kurulum sırasında oradan D ye kurduğun Windows'u bootlayıp bilgilerini kurtar diyorum sonra istersen tekrar C ye Windows 10 kurabilirsin.

Hocam demek istediğim D ye Windows 10'u kurup USB ile C ye ellemeyin kurulum sırasında oradan D ye kurduğun Windows'u bootlayıp bilgilerini kurtar diyorum sonra istersen tekrar C ye Windows 10 kurabilirsin.
Hocam demek istediğinizi anladım. Benim de aklıma şöyle bir çözüm geldi. D ve C olarak ayrılmış disklerden işletim sistemi kurulu olan ( yani C ) ellemesem silmesem üstüne sistemi D'ye kursam C'deki bilgiler gider mi? Yani kurulum ekranında C diskini boşaltmadan D'ye kursam çözüme ulaşır mıyım?

Hiçbir şey olmaz C'yi formatlamadığınız sürece D ye ne kurarsanız kurun C'yi formatlamadığınız sürece içindekiler gitmez.

Hocam bir şey soracağım disk 1 TB olupta siz onu C ve D diye mi ayırdınız yoksa 2 tanemi disk var?

Onu unuttumda.

Hiçbir şey olmaz C'yi formatlamadığınız sürece D ye ne kurarsanız kurun C'yi formatlamadığınız sürece içindekiler gitmez.
Sonunda sevindiren haberi verdiniz hocam. Şimdi format ekranından C diskini ne biçimlendiriyorum nede siliyorum D diski zaten boştu onu silip üzerine Windows 10 kuruyorum. Peki kurulumdan sonra benim eski dosyalarıma nereden ulaşırım?

@cxloudy

Hocam dediğim gibi 2 ayrı disk varsa olur bu 2 ayrı disk yoksa olmayabilir.

Hocam valla sistem bilgileri kısmında M.2 ve HDD olarak 2 disket gözüküyordu 2 farklı marka 1000GB ve 118GB olmaz üzere fotoğrafı atabilirim.

Bootlarken 2 tanemi ( Harddisk veya SSD neyse ) gözüküyor?

Resim varsa bir bakayım sizin yararınıza daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…