Windows 10 boot menüsü açılıyor

Format değil boot yani PC'yi tamamen kapatıp güç tuşuna bastığınız andan F12 tuşuna sürekli basın Dell logosu gelene kadar oranın fotoğrafı lazım bana.

Format değil boot yani PC'yi tamamen kapatıp güç tuşuna bastığınız andan F12 tuşuna sürekli basın Dell logosu gelene kadar oranın fotoğrafı lazım bana.
Tamam hocam orayı da atayım.

1725185834735.png

Tamam hocam orayı da atayım.

1725185834735.png
1725185849052.png

Bunlarda lazım olursa buyurun.

Hocam sizin D olan diske yani 2 disk var doğru tahmin etmişim ZDEA olan diske kuracaksınız Windows 10'u.

Hocam sizin D olan diske yani 2 disk var doğru tahmin etmişim ZDEA olan diske kuracaksınız Windows 10'u.
Tamamdır hocam yavaştan kurmaya başlıyorum.

C diskine dokunmadığım sürece bir şey olmaz umarım. Zaten C diski dolu olarak gözüküyor. Daha sonrasında bilgilere erişirsem günü kurtarırım :)

Kurabilirsiniz oradan D ye kurunca başka Windows olduğu için C deki bilgileri görebileceksiniz ama sadece şuna dikkat edin PC'yi kurarken Windows da ad olarak C deki adınızı kullanmayın sıkıntı yaşayabilirsiniz C deki adınızdan farklı olsun.

Kurabilirsiniz oradan D ye kurunca başka Windows olduğu için C deki bilgileri görebileceksiniz ama sadece şuna dikkat edin PC'yi kurarken Windows da ad olarak C deki adınızı kullanmayın sıkıntı yaşayabilirsiniz C deki adınızdan farklı olsun.
Tamamdır hocam ona dikkat edeceğim. Olursa haber ederim size çok teşekkürler.

Hocam ben bugün aktif olacağım sadece kuruluma başlayınca yani Windows yükleniyor mu şu an?

Hocam ben bugün aktif olacağım sadece kuruluma başlayınca yani Windows yükleniyor mu şu an?
Evet D diskini sildim C diskindeki dosyalara herhangi bir şey olmadı sonra kurulumu başlattım.

Dosyaları yüklüyorsa şu an iyi.

Bilgileriniz masaüstündemi duruyordu belgelerdemi ona göre erişebilmeniz için yol söyleyeceğim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı