Windows 10 "bootres.dll" Hatası

Alchemist

Hectopat
Yer
Almanya
Dün bilgisayarımı normal bir şekilde kapattım ve birkaç saat sonra açtığımda post vermedi. Biraz BIOS ile uğraştım ve sonunda SSD'den başlatabildim. Ancak yükleme ekranında mavi ekran verdi. Hata mesajı "Critical procces died". Birkaç kez yeniden denedikten sonra otomatik onarım başladı ancak bilgisayarınız onarılamadı dedi. Güvenli moda girmeye çalışınca da mavi ekran veriyor. Yükleme diski ile başlangıç onarımı denedim olmadı. Komut istemi ile sfc komutunu çalıştırdım "Resource Protection could not perform the requested operation" diye hata verdi. Live OS ile bikgisayarı başlatıp SSD'yi test ettim sorun yok. Şu an tüm SSD'yi yedekliyorum. Format atmadan nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 mu kullanıyorsunuz? Arama motoruna "critical process died hatası alıyorum" yazın ve ilk Türkçe sonucu açın. Ben link kopyalayamıyorum adam telif koymuş çözüm yöntemine, bir göz atın belki yararı olur.

Başlıkta yazıyor. Son sürüm kullanıyorum. Söylediğinizi dün yapmıştım sadece Türkçe değil İngilizce ve Almanca kaynaklardan da yararlandım. İşe yaramadı.

Yardımlarınız için teşekkürler. Gerçekten çok bilgili bir forum.

CMD'yi yönetici olarak başlatıp şu komutu girin: sfc /scannow enter'a tıklayın.İşlem bittikten sonra herhangi bir sorun çıkarsa buradan bana bildirin.

2.Aşama:CMD'yi tekrar açıp şu komutu giriyoruz:chkdsk /f sonra bize Y/N gibi bir seçenek sunacaktır biz buradan Y diyip enterladıktan sonra cmd'yi kapatıp bilgisayarımızı yeniden başlatacağız başlangıçta birkaç dakika tarama yaptıktan Windowsumuz açılacaktır.

3.Aşama:İşletim sisteminiz güncel mi ? Güncel değilse güncellediğiniz zaman büyük ihtimalle sorununuz kalkacaktır.

CMD'yi yönetici olarak başlatıp şu komutu girin: sfc /scannow enter'a tıklayın.İşlem bittikten sonra herhangi bir sorun çıkarsa buradan bana bildirin.

2.Aşama:CMD'yi tekrar açıp şu komutu giriyoruz:chkdsk /f sonra bize Y/N gibi bir seçenek sunacaktır biz buradan Y diyip enterladıktan sonra cmd'yi kapatıp bilgisayarımızı yeniden başlatacağız başlangıçta birkaç dakika tarama yaptıktan Windowsumuz açılacaktır.

3.Aşama:İşletim sisteminiz güncel mi ? Güncel değilse güncellediğiniz zaman büyük ihtimalle sorununuz kalkacaktır.
İlk mesajı okudunuz mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı