- Makaleler
- 27
Paylaştığınız ekran görüntüsünde hem Windows Defender hem de Kaspersky çalışıyor. Sizce bu durum normal mi?
süreçler sekmesinin nerede olduğunu bulamadımBellek kullanımına sebep olan işlemi kontrol ediniz.
1. Windows tuşu + X tuşuna basın, Görev Yöneticisi 'ni seçin.
2. ' Süreçler ' sekmesine tıklayın ve size programlar ve hizmetler çalışan ve ilgili bellek kullanımı ve disk kullanımını gösteren listeyi açın.
3. Listede normal olmayan bellek kullanımına yol açan değerleri kontrol edin.
4. Çalışma Zamanı Aracısı/ Runtime blocker'ı kontrol ediniz.
fotoğraftan dediğiniz yere girdim ancak orada kaspersky gözüküyor kapatma seçeneğini bulamadımPaylaştığınız ekran görüntüsünde hem Windows Defender hem de Kaspersky çalışıyor. Sizce bu durum normal mi?
böyle bir ekran var neresinden yapayımAşağıda ok biçiminde bulunan alanda kapatılması için seçenek bulunması gerekiyor.
gerçek zamanlı korumayı devre dışı bıraktım kaspersky açık kalsın değil mi?Windows Defender kapalı olarak gözüküyor ama en son 1 dakika önce sistem taraması yapmış. Bu yüzden sisteminizde fazla kaynak kullanımında bulunmuş. Kaspersky Total Security'i devre dışı bırakıp tekrardan etkinleştirin ve sistem taraması seçeneğinin devre dışı bırakılması bölümü gelirse tekrardan devre dışı bırakın.
ancak ram kullanımında değişen bir şey olmadıgerçek zamanlı korumayı devre dışı bıraktım kaspersky açık kalsın değil mi?
arkada tarama yapıyorum ancak ben kullanıcı olarak 1.7 gb ram kullanıyorum 3 gb windows olsa gene 3 gb fazla var yani neden kullanıyo anlayamadımgerçek zamanlı korumayı devre dışı bıraktım kaspersky açık kalsın değil mi?
ancak ram kullanımında değişen bir şey olmadı
kaspersky korumasını devre dışı bırakıp yapayım değil mi?@MustafaKiraz, Kaspersky'dan çıkış yapıp bilgisayarını yeniden başlat ve ardından Kaspersky'a tekrardan giriş yapmayı dene. Normalde Kaspersky sistem üzerinde çalıştığında Windows Defender'ın hizmetinin çalışmaması gerekirdi ama çok tuhaf bir şekilde sistem taraması yapmış ve bellek kullanımında artışa neden olmuş. Arka planda gereksiz olarak çalışan yazılımları da devre dışı bırakabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.