M Metehanayvaz123 Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1 Merhaba arkadaşlar ben PC mi sıfırlamaya başladım ve sürücülerle birlikte tümünü temizlemeyi seçtim fakat ortalama 10 saattir %80'de kaldı. Ne yapmalıyım lütfen söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2021
Merhaba arkadaşlar ben PC mi sıfırlamaya başladım ve sürücülerle birlikte tümünü temizlemeyi seçtim fakat ortalama 10 saattir %80'de kaldı. Ne yapmalıyım lütfen söyler misiniz?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 12 Ağustos 2021 #2 Hata vermediği sürece işlem bitecektir, zamanın da Windows 8 bilgisayarımda 12-ile 13 saat sürmüştü. Artı 0 Eksi
KS KS M Metehanayvaz123 Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #3 Alfa Prime dedi: Hata vermediği sürece işlem bitecektir, zamanın da Windows 8 bilgisayarımda 12-ile 13 saat sürmüştü. Genişletmek için tıkla... bilgisayarım biraz eski isterseniz özelliklerini yazabilirim Alfa Prime dedi: Hata vermediği sürece işlem bitecektir, zamanın da Windows 8 bilgisayarımda 12-ile 13 saat sürmüştü. Genişletmek için tıkla... reis saçma bişekilde herkesin 1 saat 2 saat beklediği yerde benim ddr3 sistem çok hızlıydı 3 dk felan yaptı bu ekran da en az 10 saattir bekliyorum Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: Hata vermediği sürece işlem bitecektir, zamanın da Windows 8 bilgisayarımda 12-ile 13 saat sürmüştü. Genişletmek için tıkla... bilgisayarım biraz eski isterseniz özelliklerini yazabilirim Alfa Prime dedi: Hata vermediği sürece işlem bitecektir, zamanın da Windows 8 bilgisayarımda 12-ile 13 saat sürmüştü. Genişletmek için tıkla... reis saçma bişekilde herkesin 1 saat 2 saat beklediği yerde benim ddr3 sistem çok hızlıydı 3 dk felan yaptı bu ekran da en az 10 saattir bekliyorum
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 12 Ağustos 2021 #4 Kurtarılacak bir verin yoksa işlemi yeniden deniye bilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS M Metehanayvaz123 Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #5 Alfa Prime dedi: Kurtarılacak bir verin yoksa işlemi yeniden deniye bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım onu Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: Kurtarılacak bir verin yoksa işlemi yeniden deniye bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... nasıl yapacağım onu
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 12 Ağustos 2021 #6 "Bu Bilgisayar Sıfırlanıyor 40%" Takılması. burada güzel anlatmış Artı 0 Eksi
KS KS M Metehanayvaz123 Femtopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #7 Alfa Prime dedi: "Bu Bilgisayar Sıfırlanıyor 40%" Takılması. burada güzel anlatmış Genişletmek için tıkla... pek bişey anlamadım neyse ben yarına kadar bekleyeyim olmazsa reset tuşuna basar tekrardan sıfırlamaya başlarım Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: "Bu Bilgisayar Sıfırlanıyor 40%" Takılması. burada güzel anlatmış Genişletmek için tıkla... pek bişey anlamadım neyse ben yarına kadar bekleyeyim olmazsa reset tuşuna basar tekrardan sıfırlamaya başlarım