Windows 10 bu bilgisayar sıfırlanıyor %80'de kaldı

Metehanayvaz123

Femtopat
Katılım
1 Ocak 2021
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben PC mi sıfırlamaya başladım ve sürücülerle birlikte tümünü temizlemeyi seçtim fakat ortalama 10 saattir %80'de kaldı. Ne yapmalıyım lütfen söyler misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hata vermediği sürece işlem bitecektir, zamanın da Windows 8 bilgisayarımda 12-ile 13 saat sürmüştü.
bilgisayarım biraz eski isterseniz özelliklerini yazabilirim
Hata vermediği sürece işlem bitecektir, zamanın da Windows 8 bilgisayarımda 12-ile 13 saat sürmüştü.
reis saçma bişekilde herkesin 1 saat 2 saat beklediği yerde benim ddr3 sistem çok hızlıydı 3 dk felan yaptı bu ekran da en az 10 saattir bekliyorum
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı