Windows 10 bütün gereksiz servisler nasıl kapatılır?

EsatKa

Hectopat
Makaleler
2
RAM
2+2GB RAM
SSD veya HDD modeli
WD-WCC4J0638181 500 GB HDD
Ekran kartı
GT 420
Anakart
G31T-M7
İşlemci
E6300 @2.80 ghz
Herkese merhaba, artık sistemim eskidiği için mi ne bilmiyorum ama artık 2020-2021 yılındaki kadar performanslı gelmiyor bana bilgisayarım. bundan dolayı yazılımsal olarak hızlandırabildiğim kadar hızlandırmak istiyorum. (normalde donanımsal olarak da bir şeyler yapabilirim ama fiyatlar malum.) Sizden istediğim şey Windows 10 (Pro)daki bütün gereksiz şeyleri kapatmak, normal FPS arttırma ayarları değil hizmetler, Windows ile beraber gelen duvar kağıtları falan. Şimdiden teşekkür ederim. (olabildiğince 3. parti program ve işletim sistemi önermezseniz iyi olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro sürümü en dolu ve yavaş versiyonudur Windows 10'un. Bence Windows 10 LTSC kullan. Gereksiz şeyler yok en azından.

Herkese merhaba, artık sistemim eskidiği için mi ne bilmiyorum ama artık 2020-2021 yılındaki kadar performanslı gelmiyor bana bilgisayarım. Bundan dolayı yazılımsal olarak hızlandırabildiğim kadar hızlandırmak istiyorum. (normalde donanımsal olarak da bir şeyler yapabilirim ama fiyatlar malum.) Sizden istediğim şey Windows 10 (Pro)daki bütün gereksiz şeyleri kapatmak, normal FPS arttırma ayarları değil hizmetler, Windows ile beraber gelen duvar kağıtları falan. Şimdiden teşekkür ederim. (olabildiğince 3. parti program ve işletim sistemi önermezseniz iyi olur.)

Hocam şu an depremden dolayı evde değilim link atamayacağım. Format atabilecekseniz çok önermedemde atlas OS XML'leri ile ISO editleyip kullanabilirsiniz. Format atmak istemezseniz debloater kullanabilirsiniz veya FR33THY adlı YouTube kanalındaki Regedit'leri kullanabilirsiniz.

Hdd kullanıyorsanuz, w10 kullanacaksanız 1607 yükleyin, disk kullanımı daha azdır ama güncellemeleri kapatmak gerekir. Bu durum tabi forumlarda pek önerilmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı