Windows 10 build 10036 Sızdırıldı (X86-X64)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows 10'a şuan geçilebilir mi?
RTM sürüm değil geçmek isteyen geçebilir ancak hala sorunları olduğunu bildirmek isterim. Deneme amaçlı yüklenebilir ben kurdum sadece bir sorununu buldum. X64 sistemi destekleyecek ve donanımsal yeterliliği bulunan geçebilir.

Windows 10 ve Windows 8.1 'i bir arada nasıl kullanabiliriz? Kaldırmak istesek nasıl kaldırabiliriz? Bu tür soruları karşılayacak bir rehber var mı?
Size basit bir şekilde anlatıyım ekstra bir SSD yoksa HDD'nizin en az 50 gb bir bölümünü alıp onu yeni birim yapıyoruz. Windows'u oraya kurabilirsiniz sonradan.

Linkleri kontrol eder misiniz ?
Magnet'i ben de indirmeyi beceremedim ayrıca Sayın Yöneticimiz direkt link koymuş.

Magnet'i ben de indirmeyi beceremedim ayrıca Sayın Yöneticimiz direkt link koymuş.
Magnet'i indirme yöneticilerinle veya linke tıklayıp gidip indiremezsiniz. Torrent istemciniz olması gerekiyor. Örneğin, utorrent kullanan için "url'den torrent ekle"ye tıklayıp indireceksiniz.

Multi Dil paketini yükledim. Türkçe olarak nasıl kuracağım ?

Multi Dil paketini yükledim. Türkçe olarak nasıl kuracağım ?
Dil paketi yüklendi ise zaten yüklediğiniz anlamına gelir. İndirdim derseniz anlarım. İndirdiniz ve nasıl yapacağınızı soruyorsanız iso'yu bağla özelliği ile kullanıp içindeki TR paketini masaüstüne dışarı çıkartın. başlat çalıştır'a lpksetup yazıp enter'a nasın. İnstall... seçip dışarı çıkarttığınız cap dosyasını seçin ve ilerleyin.

Arkadaşlar size yüklemeden önce söyleyeyim bu Build bug kaynıyor. Sistem bir kez kendini kapatamamıştı. Cortrana devamlı takılıyor. Buna rağmen güzel olmuş. Öyle dediğime bakmayın kullanılamayacak durumda da değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…