Bende 2 aydır Win 10 kurulu ancak bu sürüm değilWin 10'u deneyeniniz olmadımı arkadaşlar?
Bende 2 aydır Win 10 kurulu ancak bu sürüm değilWin 10'u deneyeniniz olmadımı arkadaşlar?
Birazdan oyun performans testine sokacağım hangi oyunları denememi istersiniz ? (gta4, gta eflc, call of duty advanced warfare, minecraft, counter strike 1.6, the forest v0.14, battlefiled 3, payday2 ve slender the arrival var yüksek grafikli oyunlar arasında istediklerinizi seçin ben build 10036 kullanıyorum)Hocam, ben de 1-2 hafta Win 10 kullandım, ancak bazı programlarda sorun yaşıyordum. Ayrıca, özellikle oyunlarda düşük performans alıyordum. Belki build 10036'da bu sorunlar giderilmiştir diye düşünmekteyim.
O nedenle kurup deneyen arkadaşlar var ise bilgi edinmek istedim.
Dosya kaybi olmadan yukleniyor mu, 9926'nin uzerine.Ben başarı ile Build 10036'yı x64 olarak kurdum. Dil paketine gereksinim duymadım ve 10 numara olmuş.
Birazdan oyun performans testine sokacağım hangi oyunları denememi istersiniz ? (gta4, gta eflc, call of duty advanced warfare, minecraft, counter strike 1.6, the forest v0.14, battlefiled 3, payday2 ve slender the arrival var yüksek grafikli oyunlar arasında istediklerinizi seçin ben build 10036 kullanıyorum)
Hayır format atmanız lazım.Dosya kaybi olmadan yukleniyor mu, 9926'nin uzerine.
Daha ayrıntılı olsun diye Benchmark ile ölçtüm (mağlesef ki bilgisayarımda Windows 8 yok) Windows 7: Max: 33fps Ortalama: 27-30fps En düşük: 23 fps Windows 10 Build 10036: Max 41 fps Ortalama 32-33 fps En düşük: 25 fps@49823, cevap için çok teşekkür ederim.
İstediğiniz oyunu test edebilirsiniz. Ancak Win 8.1 ile karşılaşturırsanız çok sevinirim.![]()
İşletim sisteminin demosu olmaz. Full dediğiniz özellik ise illegal olarak alışmış olduğunuz hazır lisanslı gelen sistemlerdir.Bunlar deneme sürümü mü yoksa orjinal mi? Şöyle sorayım. Demo mu full mü?
Konuyu iyi okuyunuz. Dil paketleri paylaşılmıştır.Yükledikten sonra Türkçe diline çevirme şansımız var mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.