Windows 10 Build 10240 etkinleşmeme sorunu

bzkrtevana

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 saat önce bilgisayarıma Windows 7'den Windows 10'a format attım. Bilgisayarımla gelen lisansımı girdiğimde hata veriyor. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

asdsadsa.png

asdsadsa.png

Lütfen yardımcı olan yok mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 saat önce bilgisayarıma Windows 7'den Windows 10'a format attım. Bilgisayarımla gelen lisansımı girdiğimde hata veriyor. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.Eki Görüntüle 88771 Eki Görüntüle 88771

Lütfen yardımcı olan yok mu ?
Kardeşim acelen nedir ? windows 7 orjinal lisansın var ise rezervasyon yaptır sorunsuz sınırsız sıkıntısız windows 10'a geç son 10 gün kaldı zaten bunlarla uğraşma bence ;)

Kardeşim acelen nedir ? windows 7 orjinal lisansın var ise rezervasyon yaptır sorunsuz sınırsız sıkıntısız windows 10'a geç son 10 gün kaldı zaten bunlarla uğraşma bence ;)
Adamın acelesi sizi ilgilendirmez. 'Bunlarla uğraşma bence' diyerek cevap veremezsiniz. Konu hakkında çözümünüz veya aynı sorun sizde varsa yazın yoksa susun. Boş laflara gerek yok.

Aynı sorun bende de var fakat ben Insider'a da üye değilim. Yasal veya yasal olmayan bir aktifleştirme yolu varsa cevap bekliyorum.

Windows 7 anahtarı sadece Windows 7'yi etkinleştirir. Onunla Windows 10'u etkinleştirebileceğini de nereden çıkardın? :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı