Windows 10 Build 10240 etkinleşmeme sorunu

bzkrtevana

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 saat önce bilgisayarıma Windows 7'den Windows 10'a format attım. Bilgisayarımla gelen lisansımı girdiğimde hata veriyor. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Lütfen yardımcı olan yok mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim acelen nedir ? windows 7 orjinal lisansın var ise rezervasyon yaptır sorunsuz sınırsız sıkıntısız windows 10'a geç son 10 gün kaldı zaten bunlarla uğraşma bence

@bzkrtevana
Bilgisayarın ile gelen lisans OEM olduğu için Windows 10 çıktığında ilk yükseltme ile geçersin, sonra temiz kurulum yaparsın.

Kardeşim acelen nedir ? windows 7 orjinal lisansın var ise rezervasyon yaptır sorunsuz sınırsız sıkıntısız windows 10'a geç son 10 gün kaldı zaten bunlarla uğraşma bence
Adamın acelesi sizi ilgilendirmez. 'Bunlarla uğraşma bence' diyerek cevap veremezsiniz. Konu hakkında çözümünüz veya aynı sorun sizde varsa yazın yoksa susun. Boş laflara gerek yok.

Aynı sorun bende de var fakat ben Insider'a da üye değilim. Yasal veya yasal olmayan bir aktifleştirme yolu varsa cevap bekliyorum.

@Berkai @Berkay Çobanoğlu
Herhangi bir etkinleştirme aracı yok.
Cmd ile çözüme ulaşanlar var.
Sosyal'de bu çözümün verilmesi yasak, onun için arama motorunu kullanarak sorunu çözün.

Ben Windows 7 kullanırken rezerve etmiştim. O zaman 29 Temmuz'a kadar Windows 7'ye geçip yükseltmeyi bekleyeyim.

Windows 7 anahtarı sadece Windows 7'yi etkinleştirir. Onunla Windows 10'u etkinleştirebileceğini de nereden çıkardın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…