Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 saat önce bilgisayarıma Windows 7'den Windows 10'a format attım. Bilgisayarımla gelen lisansımı girdiğimde hata veriyor. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 saat önce bilgisayarıma Windows 7'den Windows 10'a format attım. Bilgisayarımla gelen lisansımı girdiğimde hata veriyor. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.Eki Görüntüle 88771Eki Görüntüle 88771
Kardeşim acelen nedir ? windows 7 orjinal lisansın var ise rezervasyon yaptır sorunsuz sınırsız sıkıntısız windows 10'a geç son 10 gün kaldı zaten bunlarla uğraşma bence
Kardeşim acelen nedir ? windows 7 orjinal lisansın var ise rezervasyon yaptır sorunsuz sınırsız sıkıntısız windows 10'a geç son 10 gün kaldı zaten bunlarla uğraşma bence
Adamın acelesi sizi ilgilendirmez. 'Bunlarla uğraşma bence' diyerek cevap veremezsiniz. Konu hakkında çözümünüz veya aynı sorun sizde varsa yazın yoksa susun. Boş laflara gerek yok.
Aynı sorun bende de var fakat ben Insider'a da üye değilim. Yasal veya yasal olmayan bir aktifleştirme yolu varsa cevap bekliyorum.
@Berkai@Berkay Çobanoğlu
Herhangi bir etkinleştirme aracı yok.
Cmd ile çözüme ulaşanlar var.
Sosyal'de bu çözümün verilmesi yasak, onun için arama motorunu kullanarak sorunu çözün.
@Berkai@Berkay Çobanoğlu
Herhangi bir etkinleştirme aracı yok.
Cmd ile çözüme ulaşanlar var.
Sosyal'de bu çözümün verilmesi yasak, onun için arama motorunu kullanarak sorunu çözün.