Adamın acelesi sizi ilgilendirmez. 'Bunlarla uğraşma bence' diyerek cevap veremezsiniz. Konu hakkında çözümünüz veya aynı sorun sizde varsa yazın yoksa susun. Boş laflara gerek yok.
Aynı sorun bende de var fakat ben Insider'a da üye değilim. Yasal veya yasal olmayan bir aktifleştirme yolu varsa cevap bekliyorum.
Kardeşim sadece kişisel fikrimi söylüyorum windows 8 ilk çıktığı zaman bu hatalarla çok karşılaştım zaten microsoft ücretsiz veriyor sadece etkinleştirmelerle uğraşmasın direk yükseltme ile full sürüm olarak kullanacak zaten kişisel olarak fikir yada yorum yazmak ne zamandandır hata oldu ?
Yukarı arkadaşlar bu konu hakkında bilgiye sahip olan arkadaşlar var mı ? Orijinal lisansım var fakat kullanamıyorum. Masaüstüne simgeleri eklemeye bile izin vermiyor şu anlık
Yukarı arkadaşlar bu konu hakkında bilgiye sahip olan arkadaşlar var mı ? Orijinal lisansım var fakat kullanamıyorum. Masaüstüne simgeleri eklemeye bile izin vermiyor şu anlık
@Berkay Çobanoğlu Orijinal lisans derken sanırım sen de Windows 7/8.1 anahtarından bahsediyorsun. O ürün anahtarı ile Windows 10'u etkinleştirmek imkansız! Orijinal sistemin neyse onu kur, Windows 10'u rezerve et ve 29 Temmuz'u bekle.
@Berkay Çobanoğlu Orijinal lisans derken sanırım sen de Windows 7/8.1 anahtarından bahsediyorsun. O ürün anahtarı ile Windows 10'u etkinleştirmek imkansız! Orijinal sistemin neyse onu kur, Windows 10'u rezerve et ve 29 Temmuz'u bekle.
Aslında tam olarak öyle değil.
Bir çözüm yolu buldum ve başarıya ulaştım fakat yasa dışı olduğunu sanıyorum. Bunu söylemek bile ne kadar doğru diye düşünürken burada yazmak saçma olur. Özel mesaj atabilirseniz anlatabilirim.
Windows 10 Önizleme Etkinleştirilmeleri Sonlandırıldı. Yani bundan sonra insider alımları olmayacağı için yeni kurulan önizlemeler etkinleşmeyecek. Bundan önce kurulanlar için sorun yok.
Kaynak:WinBeta
Aslında tam olarak öyle değil.
Bir çözüm yolu buldum ve başarıya ulaştım fakat yasa dışı olduğunu sanıyorum. Bunu söylemek bile ne kadar doğru diye düşünürken burada yazmak saçma olur. Özel mesaj atabilirseniz anlatabilirim.