Windows 10 Build 1803 Donma Sorunu

iNeonDragon

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün bilgisayarımı Media Creation Tool'dan indirdiğim Windows 10 build 1803 ISO'suyla formatladım. Fakat sürekli takılma yaşıyorum. Mesela internette gezerken ya da dosyalarda gezerken sürekli takılıyor. Yani ekran donuyor. Arkada işlemler devam ediyor. Mesela video açık, videonun sesi geliyor, fare hareket ediyor ama ekran donuk. Hiçbir şeye tıklamıyorum. 1-2 saat beklesem de geçmiyor. Bilgisayarı ya uyku moduna alıp tekrar açmam lazım ki böylece işler aynı devam ediyor ya da bilgisayarın açma tuşunu hazırda beklet moduna ayarlamıştım, hazırda beklete alıp tekrar açmam lazım başka türlü olmuyor. Uyku modu / Hazırda beklet moduna alıp açsam da bir süre sonra (5-10 dakika) yine aynısını yapıyor. Şimdi programları da kurdum. Tekrar formatlamak istemiyorum.
ISO'da sıkıntı olabilir mi? Çünkü Media Creation Tool'dan indirdiğim dosya 3.20 GB civarı ama sitesinden IDM ile çektiğim dosya 4.10 GB civarı. Arada büyük bir fark var. Gerçi bir önceki 1703 sürümünde de böyle boyut farkı vardı ama sıkıntı yaşamamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buraya konu açtıktan sonra biraz araştırma yaptım birçok kişi benim yaşadığım sorunu yaşıyormuş. Hayır güncelleme çıkalı 1 ay olacak neredeyse herhangi bir çözüm yayınlanmamış.

Biraz önce aynı şekilde dondu verdikleri çözümlerden birini denedim düzeldi windows tuşu + ctrl + shift + b tuşlarına basınca düzeliyor tabi geçici yeni güncelleme gelene kadar idare eder

Biraz önce aynı şekilde dondu verdikleri çözümlerden birini denedim düzeldi windows tuşu + ctrl + shift + b tuşlarına basınca düzeliyor tabi geçici yeni güncelleme gelene kadar idare eder

Bu hafta Salı Güncellemeleriyle çözülecekmiş bu sorun. Bir an önce çözmeleri lazım. Çoğu insan eski sürüme geçti. Ben geçmedim ama bu salı çözülmezse çözülene kadar 1709'a geri dönecem. Can sıkıcı olmaya başladı bu olay :dikkatli:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı