woanwing31 Femtopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #1 Merhaba, ben eskiden oyunlarda komik yerleri kolayca bulmak için ekran yakalama kullanıyorum. Normaldede alt+Z den de kayıt yapıyorum ve kayıt aldığım videolar kasıyor, ama CapCut gibi platformlarda kasmıyor neden?
Merhaba, ben eskiden oyunlarda komik yerleri kolayca bulmak için ekran yakalama kullanıyorum. Normaldede alt+Z den de kayıt yapıyorum ve kayıt aldığım videolar kasıyor, ama CapCut gibi platformlarda kasmıyor neden?
D Despinauser Zeptopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Mayıs 2025 #2 Kasıyor dedin galiba , CapCut Windows 7ye bile yükleniyor ancak onda da donuyor bilgisayar altyapısı yok başka programlar denemelisin Artı 0 Eksi
Kasıyor dedin galiba , CapCut Windows 7ye bile yükleniyor ancak onda da donuyor bilgisayar altyapısı yok başka programlar denemelisin
KS KS woanwing31 Femtopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #3 Despinauser dedi: Kasıyor dedin galiba, CapCut Windows 7ye bile yükleniyor ancak onda da donuyor bilgisayar altyapısı yok başka programlar denemelisin. Genişletmek için tıkla... Hayır direk Windows oynatıcı kasıyor. Artı 0 Eksi
Despinauser dedi: Kasıyor dedin galiba, CapCut Windows 7ye bile yükleniyor ancak onda da donuyor bilgisayar altyapısı yok başka programlar denemelisin. Genişletmek için tıkla... Hayır direk Windows oynatıcı kasıyor.