Windows 10 CD-ROM Yuvasına Takılan SSD Gözükmüyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms**
Meslek
Uçak Teknikeri
Yeni SSD aldım laptop için yuvasında sığmadı, ben de CD-ROM yuvasına takmalık kızak aldım. SSD'yi oraya takarak denedim ama PC bu sefer de CD-ROM'u görmedi.

SSD ve CD-ROM u nasıl sığdırdınız?
Üstadım kızağı taktım oraya CD-ROM yerini bilgisayar algılamadı onu soruyorum. Muhalefete odaklanma lütfen.

Yani DVD-ROM takılı ama görünmüyor, disk yöneticisinde gözüküyor mu?
Bilinmiyen aygıt gösteriyor sürücüyü güncelleştirmiyor. Hata kodu 28. Ama kızağı söküp CD-ROM'u takınca çalışıyor.

Konuna biraz zaman ayırıp düzgün yazsan hepimiz anlayacağız ama daha ne sorduğun belli değil.

SSD mi takılı CD-ROM mu? CD-ROM yuvasında kızak varsa CD-ROM nasıl gözüksün?
Bilinmiyen aygıt gösteriyor sürücüyü güncelleştirmiyor. Hata kodu 28. Ama kızağı söküp CD-ROM'u takınca çalışıyor.

Her kızak her PC ile uyumlu değil. İçine SSD takınca görüyor mu?

Konuna biraz zaman ayırıp düzgün yazsan hepimiz anlayacağız ama daha ne sorduğun belli değil.

SSD mi takılı CD-ROM mu? CD-ROM yuvasında kızak varsa CD-ROM nasıl gözüksün?

Her kızak her PC ile uyumlu değil. İçine SSD takınca görüyor mu?
SSD direk takamıyorum. Laptoptan çıkan 2.5 inch ama ince. Bende olan biraz daha etli. O yüzden apart ile deniyorum. Kendi masaüstü PC taktığımda çalıştı ve GPT olarak biçimlendirdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı