Windows 10 C'den D'ye Alan Aktarma

• Konuyu başlatan otm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.398

otm

Megapat
Disk Yönetimi'nden ayırdığım 300 GB'lık alanı D'ye aktaramıyorum. C'den böldüm. Ancak D'de "Birimi genişlet" seçeneği kapalı, C'de ise açık. Harici programlarla da denedim onda da aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
D birimi yarıdan fazla dolu olma ihtimali vardır. Bölüm genişletme için gerekli boşluk takas alanı az olabilir. D dizinini yedekleyin. D birimini silip yeniden bölüm oluşturmak bazen daha kolay gelir.

Sizde de C bölümü sol tarafta gözüküyordur muhtemelen. Bu işlem sağdan sola doğru yapılabiliyor sadece. Soldan sağa doğru yapamazsınız maalesef.

diskbölme.jpg

Tam olarak mantığı anlamadım. Bende C, C'den ayırdığım alan ve D şeklinde gidiyor.

Soldan sağa doğru söylediniz değil mi? Dediğim gibi sağ kısımdaki diskten sol kısma aktarabilirsiniz ama soldan sağa olmuyor. Yani C'den ayırdığınız kısım D'nin solunda kalıyor. Sağında kalsa ekleme yapabilirdiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı