Windows nasıl C'den D'ye aktarılabilir?

Han37

Decapat
Selamünaleyküm bilgisayarın C diski 120 GB çok az ve çok zorluk çekiyorum D diski 550 GB ben tüm Windows'un D de olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim format atmak istemiyorum. Bunu yapmamın kötü bir yanı olur mu?

Selamünaleyküm bilgisayarın C diski 120 GB çok az ve çok zorluk çekiyorum D diski 550 GB ben tüm Windows'un D de olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim format atmak istemiyorum. Bunu yapmamın kötü bir yanı olur mu?
Anca Acronis ile C diskini D ye klonlayabilirsin. Sonra boot sıralamasında D diskini başa alırsın daha sonra C diskini biçimlendirebilirsin.

Dostum büyük ihtimalle sende 1 adet SSD 1 adet HDD var; 120gb lik diskten 550gb lik diske taşırsan pişman olursun sistemin yavaşlar ve daha geç açılır bilgisayarın

Elinde 1 adet 120GB SSD 1 adet 550GB HDD varsa yapma. Windows'u HDD'ye kurmak fazlasıyla yavaşlatıyor Windows 120GB SSD'e kalsın sen oyunlarını 500GB olan diske kur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı