Windows 10 CD'siz sıfırlama

xAyberk34

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben normalde CTRL+alt+Del yapıp oradan shitfe basılı tutup yeniden başlata başlata bastıgımda bir ekran açılıyor oradan sorun gidere bastıgımda normalde orada 2 veya 3 seçenek çıkması gerekiyordu ama bugün sıfırlamayı denedigimde başka bir seçenekle karşılaştım. Başlangıç ayarları diye tek bir seçenek çıktı. Bu neden kaynaklı? Nasıl CD'siz sıfırlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben normalde CTRL+alt+Del yapıp oradan shitfe basılı tutup yeniden başlata başlata bastıgımda bir ekran açılıyor oradan sorun gidere bastıgımda normalde orada 2 veya 3 seçenek çıkması gerekiyordu ama bugün sıfırlamayı denedigimde başka bir seçenekle karşılaştım. Başlangıç ayarları diye tek bir seçenek çıktı. Bu neden kaynaklı? Nasıl CD'siz sıfırlayabilirim?

Sıfırlama Seçenekleri'nden sıfırlayabilirsin, fakat bu bir çözüm olmaz. Format USB'si ile temiz kurulum yaparsan daha sağlıklı olur.

İso dosyası ile cdsiz atabilirsin eğer yapamaz isen bu videoyu izliyebilirsin CTRL+alt+Del yaparak format atmak uzun sürüyor isonun daha az süreceğine eminim

İso dosyası ile cdsiz atabilirsin eğer yapamaz isen bu videoyu izliyebilirsin CTRL+alt+Del yaparak format atmak uzun sürüyor isonun daha az süreceğine eminim
teşekkürler bakıyorum
Hocam bilgisayarı açılmıyor ki. Dediğiniz işlem için bilgisayarı açmak lazım diye biliyorum.
bilgisayar açık ya
videoyu biraz izledimde 4 gb bir dosya indirecekmişiz daha kısa sürecek demişsinizde ben ctrl+alt+del ile yarım saat veya daha kısa bir sürede sıfırlayabiliyordum fakat bu sorun ile karşılaştım sıfırla yazısı çıkmıyor :/

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı