Windows 10 Chrome Virüs sorunu

Omerclk

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba ne indirip bulaştırdım bilmiyorum. Sürekli indirmeler yaparım hiç başıma gelmezdi. Gelse'de ADW CLEANER veya o tarzda uygulamalarla taratıp kurtulurdum. fakat bu sefer hangi uygulamayı denediysem bir türlü bu virüsten kurtulamadım işin kötü yani oyun indirirken bilgisayarımı açık bırakıyorum geldiğimde CHROME kendi kendine açılmış ve 20 30 sekme +18 içerikli reklamlarla dolu birisi görse açıklayamam. Lütfen birisi yardim etsin format atmak istemiyorum bir dünya oyun var yardımlarınızı bekliyorum.

Not:
-Chrome'yi kökten silip baştan kurdum.
-Chrome gelişmiş bölümünden ayarları sıfırladım.
-Adw Cleaner ile çok zorda olsa bir kere tarama yapabildim sebebi programı açtığım anda donuyor görev yöneticisin'de askıya alındı yazıyor.
-Forumlarda dolaşıp gördüğüm Norton Power Eraser adlı virüs programı ile tarattım.
-İşletim sistemim Windows 10 ve tüm güncellemeler yapılmış

Kaspersky İnternet Security ile de şansınızı deneyin.
Hocam inanmayacaksın ama uygulamanın ismini yazdığım anda chrome donuyor kapatamıyorum bile görev yöneticisini açıp baktığımda chrom'da bir sorun göremiyorum fakat 32 bit Launcher diye bir şey var chrom'u kapatıyorum sora tekrar giriyorum durumu sana yazmak için ama çark dönüp duruyor ve girmiyor 32 bit launcher adlı şeyi kapttıgım anda giriyor
Güvenli modda tarama yapmayı deneyin.
Denedim :(

Windows dosyalarına gir google chrome kalıntıları kalıyor onları sil çerezler filan programi indir kayıt defteri dahi sil çozüm vardır bir yerde kalintı kalıyor nehttps://www.gezginler.net/indir/iobit-uninstaller.html varsa yok et

Kaspersky Rescue Disk ile sistemi taratın. Zararlı yine de temizlenmezse imzamdan rapor 1 ve 2 paylaşın inceleyelim.

Hocam inanmayacaksın ama uygulamanın ismini yazdığım anda Chrome donuyor, kapatamıyorum bile. Görev Yöneticisi'ni açıp baktığımda Chrome'da bir sorun göremiyorum fakat 32 Bit Launcher diye bir şey var Chrome'u kapatıyorum sora tekrar giriyorum durumu sana yazmak için ama çark dönüp duruyor ve girmiyor 32 Bit Launcher adlı şeyi kapttığım anda giriyor.

Denedim :(

İyi bir virüs bulaşmış anlaşılan.

Bir arkadaşınızın/tanıdığınızın bilgisayarından Kaspersky Rescue Disk USB'si hazırlayıp tam tarama yapın.

Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın

İyi bir virüs bulaşmış o zaman.

Bir arkadaşınızın/tanıdığınızın bilgisayarından Kaspersky Rescue Disk USB'si hazırlayıp tam tarama yapın.

Kaspersky Rescue Disk'i USB Bellekten Çalıştırın
HitmanPro, Zemana Anti-Malware deneyin. Site güvenlik bölümünde linkleri olması lazım.
HitmaPro ile şuan tarıyor ve 13 tehdit buldu %80 de trojan filan yaziyor tam bitirsin ekran fotoğrafı atıcam.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    80,8 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı