Çözüldü Windows 10 Ciddi Yavaşlama ve ProgramYanıt Vermeme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

B777300ER

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün her şey normaldi bilgisayarı güzelce kullanıyordum. Bugün ilk başta Google Chrome'u açmaya çalışırken nerdeyse 10 dakikada açıldı ve arama yapınca sonuçlar çıkmıyor. (Şu an Explorer'dan giriyorum)

Virüs girme ihtimaline karşı internetten bir virüs programı indirdim ama Winrar'ı açmaya çalışınca yanıt vermiyor hatası alıyorum. Bu yüzden programı kuramıyorum.

Ayrıca hiçbir oyun, resim, video açılmıyor.

Bilgisayarımda virüs programı yok, temizleme aracı yok. İnternetten indirince kurulum yapamıyorum. Bu durumdan nasıl kurtulacağım? Format atmak da istemiyorum bilgisayarımda çok önemli programlar var ve yazlıkta olduğum için internetim kotalı (8 GB).

Ek olarak bilgisayarın açılış hızında bir sorun yok.

Hangi antivirüs programı RAR halinde iniyor? Normal şartlarda EXE olarak inmesi gerek. Torrent veya başka bir kaynaktan korsan indiriyorsanız RAR çıkabilir tabii.
İndirip kurun, veri tabanı güncelleştirmelerini tamamlayın ve tam tarama yapın.

Öncelikle cevap için teşekkürler;

Kaspersky kurulumunda hata oluştu bu yüzden bilgisayarı ikinci programla tarattım. 5 virüs buldu sildirdim sonuç aynı. Sorunun virüs kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

Daha ilginç olan ise "Ayarlar" kısmında "Güncelleştirme ve Güvenlik" kısmına tıkladığımda açılan pencere hemen kapanıyor.

Edit: Arkadaşlar sorunu ilginç bir şekilde çözdüm.

Ana windows hesabımdan çıkıp yeni bir hesap oluşturdum. O hesapla windows'u update ettim. Tekrar eski hesaba döndüm ve her şey eskisi gibi çalışıyor.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı