Windows 10 CMD Açılıp Kapanma Sorunu

Celalcann

Kilopat
Windows 10 işletim sistemini kullanıyorum, ne zaman oldu hatırlamıyorum CMD kendi kendine açılıyor kapanıyor, salise sürüyor. Video kayıt ederken ne yazdığını gördüm bu hatayı nasıl çözeceğim? Resimde yazan dosya belirtilen konumda yok, onu da söyleyeyim. 1 saat aralıkla falan bu olay oluyor, çok sinirimi bozdu. Oyun oynarken aşağıya atıyor hep. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 işletim sistemini kullanıyorum, ne zaman oldu hatırlamıyorum CMD kendi kendine açılıyor kapanıyor, salise sürüyor. Video kayıt ederken ne yazdığını gördüm bu hatayı nasıl çözeceğim? Resimde yazan dosya belirtilen konumda yok, onu da söyleyeyim. 1 saat aralıkla falan bu olay oluyor, çok sinirimi bozdu. Oyun oynarken aşağıya atıyor hep. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 268709
Belirtilen yoldaki dosya gizli olabilir o yüzden görmeyebilirsin.

Gizli klasörler görünüme açık durumda. Windows 10 kısmındamı nerede rica etsem yönlendirebilirmisiniz ? Not: Virüs taraması yaptım virüs yok.

C:\Users\CLC\AppData\Local Dizindeki kısımdaki .bat dosyasını silin. Zararlı veya kurduğunuz bir uygulamadan kaynaklı olabilir.

EEK ile derin tarama yapın. Emsisoft Emergency Kit [EEK] - Alternatif Zararlı Temizleme Aracı

CCleaner ile süprüntü ve kayıt girdisi temizliği yapın. Zamanlanmış görevlerden de bilmediğiniz görevleri iptal edin.

O konumda bat dosyası gözükmüyor gizli klasör seçeneği açık olduğu halde dediklerinizi yaptım hala ara sıra açılıp kapanıyor CMD.

Çözümünü buldum CCleaner'da "Startup" kısmında "Scheduled Tasks" kısmında hatası çıkan bat dosyası vardı disable edip sildim sorun düzeldi konu kilit.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı