Windows 10 CMD ile tespit edilen hata

Apex Legends oyununda normaliz.dll hatası alıyordum. Çözümleri denerken CMd üzerinden sfc /scannow komutunu çalıştırmamı isteyen bir videoya denk geldim. Bu komutu çalıştırdığım zaman CMD şu şekilde bir geri dönüş yaptı. Bu dosyayı nerede bulabilirim ve nasıl tamir edebilirim? Windows sistem dosyalarında bir sorun var sanırım.
CMD HATA.JPG

Bu dosyaları bulmayacaksınız. Windows bozuk sistem dosyalarını onarmış. Şu anda tek yapmanız gereken sistemi yeniden başlatmak. İçiniz rahat etmediyse sistem yeniden başladıktan sonra DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutunu uygulayabilirsiniz. Bu komut da bozuk dosyaları onarır.

Bu sonuç çıkıyorsa kabaca Scannow işlemi bozuk olan Windows dosyaları onarmış demektir. Yapmanız gereken bilgisayarınıza reset atmak. Daha sonra aynı taramada bir sorun olmayacaktır.

Sanırım sorun zaten çözülmüş. Ama ne hikmetse normaliz.dll hatasını almaya devam ediyorum. System 32 içinde bulunuyor bu dosya.
Sabit disk HDD mi SSD mi ?
Sorunlu olan dosyayı masaüstüne taşıyın, daha sonra oyun dosyalarını doğrulayın. Bir de şu paketi kurun. İndirdiğin ZIP dosyasını klasöre çıkart, daha sonra "Install" dosyasını yönetici olarak çalıştır.

Son düzenleme:
Sabit disk HDD mi SSD mi ?
Sorunlu olan dosyayı masaüstüne taşıyın, daha sonra oyun dosyalarını doğrulayın. Bir de şu paketi kurun. İndirdiğin ZIP dosyasını klasöre çıkart, daha sonra "Install" dosyasını yönetici olarak çalıştır.

Sabit diskim HDD. Normaliz.dll dosyasını masaüstüne taşıyamıyorum. TrustedInstaller'in size izin vermesi gerekiyor diyor. Attığınız linkteki Visual C++'ları indirdim. Aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Sabit diskim HDD. Normaliz.dll dosyasını masaüstüne taşıyamıyorum. TrustedInstaller'in size izin vermesi gerekiyor diyor. Attığınız linkteki Visual C++'ları indirdim. Aynı hatayı almaya devam ediyorum.
Bu sorunu yaşayan kullanıcılara bakındım yabancı forumlarda genelde bozuk dosya hatası olduğu söyleniyor. Oyun doğrulama, Windows dosyalarını doğrulama ve oyunu silip tekrardan yükleme gibi işlemler yapılmış çözüm olarak.

Bu sorunu yaşayan kullanıcılara bakındım yabancı forumlarda genelde bozuk dosya hatası olduğu söyleniyor. Oyun doğrulama, Windows dosyalarını doğrulama ve oyunu silip tekrardan yükleme gibi işlemler yapılmış çözüm olarak.
Hepsini yaptım. Dosya doğrulama ve oyunu silip baştan kurmayı yaptım. Windows dosyalarını baştan doğrulamayı nasıl yapabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı