Windows 10 CMD kendi kendine açılıyor

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Oyun oynarken bir anda ekrana gelip açılıyor ama bir şey yazmaya çalıştığımda direk kapanıyor. Çok nadir video izlerkende oluyor. Bazen kendi kendine hemen kapanıyor bazen ben kapatıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Bir de oyun oynarken bazen Alt Tab'a atıyor bunun onunla bir bağlantısı var mıdır?

Tarama yapın sistemi. Bir program tetikliyor olmalı. Tarama temiz çıkarsa onarma komutlarını giriniz;

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp alt kısımda paylaştığım komutları sırasıyla girdikten sonra işlemlerin bitmesini bekleyin. Tüm komutların işlemleri bitince sisteminizi yeniden başlatınız.

Kod:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Tarama yapın sistemi. Bir program tetikliyor olmalı. Tarama temiz çıkarsa onarma komutlarını giriniz;

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp alt kısımda paylaştığım komutları sırasıyla girdikten sonra işlemlerin bitmesini bekleyin. Tüm komutların işlemleri bitince sisteminizi yeniden başlatınız.

Kod:
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Hocam windows defender ile düzenli tarama yapıyorum hiç bir virüs çıkmıyor ama windows defender ne kadar doğru gösteriyor bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı