CMD kendi kendine açılıyor

Ekerplvcc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CMD oyun oynuyordum, yaklaşık 4 saniyeliğine açıldı Alt+Tab attı kendi kendine bilgisayarım ve bunu tarayıcı da film izlerken falan da yaptı birkaç defa. Ne yapmalıyım, RAT veya trojan yemiş olabilir miyim? Windows Defender bir şey bulmadı bilgisayar da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PC'yi formatlıyın sanırım hacklenmiş veya trojan yemiş olabilirsiniz bende de acılıyordu sonra kapanıyordu formatladım PC düzeldi.

Arkadaşlar CMD oyun oynuyordum, yaklaşık 4 saniyeliğine açıldı Alt+Tab attı kendi kendine bilgisayarım ve bunu tarayıcı da film izlerken falan da yaptı birkaç defa. Ne yapmalıyım, RAT veya trojan yemiş olabilir miyim? Windows Defender bir şey bulmadı bilgisayar da.
Bazen sistem kendi uygulamalarını çalıştırdığı için olabilir (chkdsk, system32 vs. vs.)

Hayır zararlı kaynaklı olmayabilir. Örneğin bende de bu sorun vardı, Samsung Magician kaynaklıydı ve Magician kaldırdığımda çözülmüştü. Sistemde kurulu belirli bir uygulama veya o uygulamaya ait bir bileşen bu sorunu yaratıyor muhtemelen. Arka planda çalışan uygulamalar dahil, başlangıç uygulamaları listesini kontrol edin. Bunun için Wintoys kullanın.

Servisler kısmından kırmıız ile işaretlenmiş servislerin ekran görüntüsünü atın.

MSI Center veya Dragon Center varsa normaldir. Onun dışında tam tarama yaptıysanız bir problem yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı