Fake_Dead Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #1 TTNET Ping Problemi | Technopat Sosyal Konusunda arkadaş optimum MTU ayarının nasıl verileceğini anlatan bir link vermiş ben de yapmak istedim ama hep sonda bu hatayı alıyorum yardım edin Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2015
TTNET Ping Problemi | Technopat Sosyal Konusunda arkadaş optimum MTU ayarının nasıl verileceğini anlatan bir link vermiş ben de yapmak istedim ama hep sonda bu hatayı alıyorum yardım edin
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #2 Modemin arayüzünden değiştirebilirsiniz. Bunlarla uğraşmanıza gerek yok.
Fake_Dead Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #3 Sorunu çözdüm "Kablosuz ağ bağlantısı yazan yer Wi-Fi yazdım. netsh interface ipv4 set subinterface "Wi-Fi" mtu=1492 store=persistent
Sorunu çözdüm "Kablosuz ağ bağlantısı yazan yer Wi-Fi yazdım. netsh interface ipv4 set subinterface "Wi-Fi" mtu=1492 store=persistent