Windows 10 çok fazla yer tutuyor

Burakilkay

Hectopat
Merhaba. 240 GB M.2 SSD'ye sahibim. İçerisine Skyrim, Far Cry3, no man sky, Metro: Last Light Stardew Valley ve broforce kurdum. Bunun yanında 5-6 aydır 1-2 kere driver BIOS Update v Windows Update'ler yaptım. Hâliyle kişisel uygulamaları da indirdim, Office, Spotify, Logitech ve ASUS yazılımı vs vs. sorum şu:

Bu hali ile SSD'de 102 GB boş alan var. Tüm bu şeylerin 130+GB alan tutması normal mi ters bir şeyler mi var? Ne yapmam lazım?

Merhaba. 240 GB M.2 SSD'ye sahibim. İçerisine Skyrim, Far Cry3, no man sky, Metro: Last Light Stardew Valley ve broforce kurdum. Bunun yanında 5-6 aydır 1-2 kere driver BIOS Update v Windows Update'ler yaptım. Hâliyle kişisel uygulamaları da indirdim, Office, Spotify, Logitech ve ASUS yazılımı vs vs. sorum şu:

Bu hali ile SSD'de 102 GB boş alan var. Tüm bu şeylerin 130+GB alan tutması normal mi ters bir şeyler mi var? Ne yapmam lazım?

Normaldir diye düşünüyorum zaten gerekli dosyaları da indirmişsin.

Normal, ama geçici dosyaları temizlemek isterseniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı