Windows 10 çok kasıyor

at0mdeniz

Decapat
Katılım
19 Aralık 2020
Mesajlar
155
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
3.5
SSD veya HDD modeli
500GB HDD
Ekran kartı
amd a6 with radeon r4 graphics
Anakart
bilmiyorum
İşlemci
amd a6 with radeon r4 graphics
Windows 10 kullanıyorum. Windows'u etkinleştirmeden önce çok güzel rahat bir bilgisayardı ama etkinleştirdikten sonra acayip bir performans düşüşü yaşadım. Oyun oynayan birisi değilim genel olarak okul kodlama G, B, şeyler için kullanıyorum ve bilgisayarın bu yavaşlığı bana cinnet geçirtti. Windows etkinleştirmesini nasıl kaldırabilirim veya daha alt bir Windows sürümü önerebilir misiniz sistem bilgilerim;

Screenshot_10.png


Daha düşük bir Windows sürümü veya Linux sürümü önerebilirsiniz Linux olarak Linux Mint kullandım pek hoşlanmadım menüleri bakımından.
 
Windows 10 performance Edition indirmiştim sistemi kurunca yanında etkinleştirme programı gelmişti KMS ile yapmıştım.
Bilgisiz bir şekilde korsan kullanırsan bu olur tabi. KMS'yi kaldırmak için belirli yöntemler var fakat hiçbiri tam olarak kaldıramıyor. Temiz kurulumla orjinal Windows 10 yükle.
 
Bilgisiz bir şekilde korsan kullanırsan bu olur tabii. KMS'yi kaldırmak için belirli yöntemler var fakat hiçbiri tam olarak kaldıramıyor. Temiz kurulumla orijinal Windows 10 yükle.

Hocam merhaba şu an bende yeni format attım hiçbir şekilde etkinleştirmedim bu yüzden de birçok şeyi kullanamıyorum. Orijinal Keyler çok pahalı geçen sefer internet üzerinden 35 TL'ye OEM bir key ile etkinleştirmiştim şimdi ne yapmalıyım iszce.
 
Windows 10 performance Edition indirmiştim sistemi kurunca yanında etkinleştirme programı gelmişti KMS ile yapmıştım.
Bence virüslü bir KMS sürümü indirmişsiniz. Zaten Windows'u etkinleştirince Windows'un kasmaya başlamasına imkan yok. Virüsü bir şekilde silmenizi veya tertemiz bir kurulum yapmanızı öneririm.
Bir bana linkini atabilir misin senden ricam gene farklı bir şey yapmayayım.
Burada resmi orijinal sürümü var. Kurarken "ürün anahtarım yok" deyin böylece etkinleştirmeden kullanırsınız.
 
@viycim bir de Windows veya Windows dışında hangi işletim sistemini önerirsiniz benim sistem özelliklerime göre?
Windows veya Windows 10 dışında diyecektiniz galiba :D Senin sistem zaten iyi KMS yüklediğin için kasmış sadece. Öneri olarak Linux kurabilirsin (Linux Mint dağıtımı öneriliyor en çok) veya Windows 8.1 kurabilirsin. Bir de istersen Windows 11 de çıktı.
 
Windows veya Windows 10 dışında diyecektiniz galiba :D senin sistem zaten iyi KMS yüklediğin için kasmış sadece. Öneri olarak Linux kurabilirsin (Linux Mint dağıtımı öneriliyor en çok) veya Windows 8.1 kurabilirsin. Bir de istersen Windows 11 de çıktı.

8.1 kullandım menüler hoşuma gitmedi 6 senedir Windows10 kullanıyorum o yüzden sanırsam Linux Mint kullandım hoşuma gitmedi hangisini kullanmalıyım bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı