Orijinal Windows 10 kurulumu yapmaya çalışıyorum ama parametre hatası alıyorum ve kuramıyorum.
Windows 10 kuramıyorum, kurabileceğimi bilsem Windows 11 deneyeceğim.
Konu başından beri dediğiniz Partition table hatasını göremedim ama onun çözümünü yazdım yukarıda.
CompareExchange128 hatasının sebepleri:
CPU, CMPXCHG16b Talimatını desteklemiyor– Bu, işlemcinizin Windows 10 64-bit Kurulumu için gerekli olan CMPXCHG16b Talimatına sahip olmaması nedeniyle oluşan CompareExchange128 hatasının en önde gelen nedenidir.
Eski BIOS – 64-bit CPU / İşlemciniz CMPXCHG16b Talimatını desteklese bile CompareExchange128 hatası oluşabilir. Bunun nedeni, İşlemcinizdeki bazı talimatları algılayamayan anakartınızdaki BIOS'un eski sürüm olmasıdır.
Hmm okey ama ben başka HDD denedim yine olmadı
Ben bir şey görmüştüm acaba Core 2 Duo işelmci deği kesilmiş olabilir mi Windows'un sitesinde görmüştüm Windows 10 işlemci desteği Core 2 Duo N/A Siz görmediniz mi?
Unerwarteten fehler bei der Windows installation. Fehlercode: 0x800700f - 0x40003.
Almanca sistem çevirilerimden buldum bire bir hata bu pazar günü resim atacağım.
Bu windowa 7 çalışırken kurmaya çalıştığım zamanki yazı.
Bu da F12 ile bootdan USB HDD olarak başlattığım flash bellekten kurmaya çalıştığımdaki hata Invalid Patition Tablle.