Çözüldü Windows 10 "CompareExchange128" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

PhantomDancer!

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba;

Dün Windows 10 indirmek amacıyla Windows'un kendi sitesindeki Windows 10 Kurma Aracını indirdim ve kurulumu başlattım.
Yaklaşık 30 dakika gibi bir süre bekledikten sonra heves ile kurulum ayarlarını yaptım. Kurulum sonlandı ve başlıkta şunlar yazılıydı "Bu bilgisayar Windows 10'u çalıştıramaz nedenini görmek için aşağıya bakınız. işlemci kritik bir özelliği desteklemiyor.(CompareExchange128)." baya moralim bozuldu. İnternette araştırmam sonucu da tatmin edici bir çözüm bulamadım.
Hatanın sebebini ve çözümünü bilen birisi varsa yardımlarınızı beklerim.

Pentium E6700 3.2Ghz
Nvidia GeForce 8400 GS 512MB
P5K SE Asus anakart
4GB DDR2 667Mhz
Samsung 150GB HDD
Belirtmiş olduğunuz işlemciyle ilgili çok fazla Windows 10 sorunu var ve aynı konudan muzdaripler. Muhtemelen Microsoft artık bu donanımı desteklemiyor.Eger Windows 7 den memnunsaniz Windows 10'a geçmek sistemi yoracaktir.

Belirtmiş olduğunuz işlemciyle ilgili çok fazla Windows 10 sorunu var ve aynı konudan muzdaripler. Muhtemelen Microsoft artık bu donanımı desteklemiyor.Eger Windows 7 den memnunsaniz Windows 10'a geçmek sistemi yoracaktir.
Peki Windows 8.1 yüklemeye çalışsam ne gibi sonuçlar olur?

Peki Windows 8.1 yüklemeye çalışsam ne gibi sonuçlar olur?
Çok büyük bir sorun çıkmaz. Rufus ile Windows 8.1 iso dosyasını yazdırın bir usb'ye ve bu format usb'si ile 8.1 kurun. Bakın deneyin driver sorunu yaşamazsaniz, performans sorunu yaşamazsaniz kullanın. Eğer sorun olursa Windows 7 usb hazırlar geri dönüş yaparsınız

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapıyorum.

Maalesef Windows 8.1 de çalışmadı...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…