Windows 10 Crack'in üstüne anahtar girilir mi?

• Konuyu başlatan YxD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2.082
Bu senin sorunun. Bende orijinal Win 10 gibi çalışıyor herşey. Kmspico gibi saçma sapan programlarla etkinleştirdiysen normal.
Sen ciddi misin? Benimle kafa mı buluyorsun? Denedim demem, korsan kullandığım anlamına gelmez. Denedim ve sonucunu söyledim. Ayrıca tam olarak kaldıramıyorsun KMSpico olsun, CMD'den yapılan korsan etkinleştirme yöntemi de olsun değişmiyor. Tam olarak silinmiyorlar. Temiz kurulumu bu yüzden önerdim. Şu an kullandığım işletim sistemi zaten orijinal. Çok komiksin gerçekten.

Sen ciddi misin? Benimle kafa mı buluyorsun? Denedim demem, korsan kullandığım anlamına gelmez. Denedim ve sonucunu söyledim. Ayrıca tam olarak kaldıramıyorsun KMSpico olsun, CMD'den yapılan korsan etkinleştirme yöntemi de olsun değişmiyor. Tam olarak silinmiyorlar. Temiz kurulumu bu yüzden önerdim. Şu an kullandığım işletim sistemi zaten orijinal. Çok komiksin gerçekten.
Hmmm. Bende çalışıp sende çalışmaması garip. Bu arada korsan kullandığını falan iddia etmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı