Windows 10 Creation Tool bozuk mu?

Maxen

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2020
Mesajlar
467
Masaüstü bilgisayarıma format atacağım ve USB üzerinden Win 10 kurmayı düşünüyorum. Aşağıya bıraktığım Microsoft'un orijinal sitesinden ISO dosyası indirdim ve USB'ye yazmadan önce hangi sürümü hangi dili, 32 mi 64 Bit mi olması gerektiğini soruyor. Buraya kadar her şey tamam. Fakat 32 ve 64 Bit yazısı " Bit " olarak değil de " b&t veya bxt " şeklinde yazması beni şüphelendirdi. Acaba creation tool dosyası bozuk olabilir mi diye düşündüm. 5 ay önce laptopa format atmıştım " Bit " yazısı aynı böyleydi ve format sonrası laptop da her 15 dakikada bir bozuk CD'lerden çıkan ses gibi tırttt şeklinde sesler gelmeye başladı. Win 10 kurulum ekranında yine aşağıda paylaştığım fotodaki ekranın ortasında desenler gelmişti. Sizde de bu şekilde bir sorun oluştu mu veya kurulum yaparken böyle bir yazı stiline denk geldiniz mi? Orijinal olarak Win 10 medya aracı bulabilirseniz benimle paylaşın lütfen.

Link: Windows 10'u İndirin

IMG_20201129_122826.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir sıkıntısı yok, aynı şekilde bende de UEFI kurulum yapmama rağmen Windows logosu ile anakart logosu beraber çıkmıştı için rahat olsun sadece bir bugtan ibaret.
 
Şehitlerimiz ile ilgili bir yazı paylaştım moderatör konuyu silmiş. Konuyu soru olarak değilde tartışma olarak açtım üstelik. Hoşuna gitmiştir umarım yaptığın davranış.
 
Konuyu hala onaylamayan bir moderatör var. Açtığım konu belli önceki açtığım Şehitlerle ilgili konuyuda sildi. Adam değilsin sen
gönderi.png
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı