Windows 10 Creation Tool Pro Seçeneği Görünmüyor

ahmet.der

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X
Anakart: ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI DDR5
Ekran Kartı: ASUS TUF-RTX4070TI-12GB
RAM: GSkill Flare X5 32GB (2X16GB) 5600Mhz CL36 DDR5
Depolama M.2: WD Black 1TB SN850X SSD 7300/6300MBs m.2 NVMe Gen4
Depolama HDD: WD Blue 1 TB 7200RPM
Kasa: Asus TUF Gaming GT502 V2
Güç Kaynağı: Asus TUF Gaming 850G 850W 80+
Soğutucu: Asus TUF GAMING LC 240 V2 ARGB 240mm Sıvı Soğutucu
Meslek
Özel Sektör
Ali abimizin yaptığı gibi verilen linklerden ben de creation tool indirdim. Ardından Windows 10 "Pro" versiyonunu seçmek istediğimde seçenekler arasında göremiyorum ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirirken Windows 10 Pro yazıyor muydu ?

Eğer Pro sürümünü indireceksen ya satın al ya da torrent "karşıyım" indir öyle kur bu araçla sadece Windows 10 kurarsın Pro versiyonu kurulmuyor diye biliyorum. Çünkü Pro daha destekli!

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat Burada görüldüğü üzere Ali abimizin yapmış olduğu rehberde pro seçeneği görünmekte. Alternatif bir yol ile tüm güncellemeleri barındıran bir iso dosyası nasıl indirebilirim ?

Arkadaşlar çözdüm olayı Windows'un media creation tool indirme sayfasında yazıyormuş. Çözüm olarak media creation tooldan Windows 10 yazan seçenekten işletim sistemimizi yüklüyoruz. Ardından PRO'ya geçmek için kurulum esnasında ürün anahtarı girme seçeneğini atlamamız gerekiyor , akabinde Wİndows 10 PRO seçeneğini seçmeliymişiz. Sitede bu şekilde yazıyor. Windows 10'u İndirin

Ordaki sürüm senin girdiğin serial numarasına göre geliyor diye biliyorum.

Zaten orada Windows 10 yazacak. İlerle seçeneğine bastığında tüm sürümler karşına çıkacaktır.

Kesin sonucu yazıyorum. Normal bir şekilde Windows creation tooldan Windows 10'umuzu indiriyoruz. Diskimize yazıyoruz. Kurulum esnasında bütün seçenekleri önümüze sunuyor. Yani kurulum diskini oluştururken değilde kurarken zaten tüm seçenekler gözüküyor. Home versiyonundan tut PRO suna kadar hepsi var. NOT: 32 bit mi 64 bit mi kuracaksınız bunu en başta creation tooldan seçmelisiniz.

Ben daha 3 gün önce Windows kurulumu yaptım. Media Creation Tool'u indirdim ordan İSO dosyasını indirdim Rufus programı ile yazdırdım belleğime. Daha sonra kurulumu yaptım sonra aklıma geldi ben neden kurulum yaparken Pro seçeneğini hiç görmedim dedim. Bilgisayarım özelliklerinden baktım Pro yüklenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…