Windows 10 Creators Update Geldi mi ?

Sadece Creators Update'yi kapatamassın. Güncelleme er yada geç bilgisayarına yüklenecek. Ayrıca 1607 sürümüne güncelleme gelmez artık

Hayır

En son x64 Tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1607 Toplu Güncelleştirme (KB4015217) yüklemişim. Artık gelmez mi güncelleme, bilgilendirir misiniz ? gelmezse Creators Update'yi yüklememek için Windows Update yi devre dışı bırakmak doğru bir seçim mi ?

Arkadaşlar öncelikle, güncel kalmak daha iyidir. Ben şuan Asistan yardımı ile yükledim. Gayet memnunum. Yüklemenizi öneririm.

En son x64 Tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1607 Toplu Güncelleştirme (KB4015217) yüklemişim. Artık gelmez mi güncelleme, bilgilendirir misiniz ? gelmezse Creators Update'yi yüklememek için Windows Update yi devre dışı bırakmak doğru bir seçim mi ?
Windows Defender güncellemeleri dışında geleceğini pek sanmıyorum. Creators Update gelirse kapatırsınız

Arkadaşlar öncelikle, güncel kalmak daha iyidir. Ben şuan Asistan yardımı ile yükledim. Gayet memnunum. Yüklemenizi öneririm.
Oyun Oynuyor musunuz ?

Alican Akgül arkadaşımın Windows 10 Versiyon 1607 versiyonuna artık güncelleme gelmez dediği için güncellemeleri hizmetler kısmından devre dışı bıraktım. Çünkü Windows 10 Creators Update 1703 versiyonundan çoğu kişi memnun değil. Fps düşüşleri sistemdeki ağırlık aşırı disk ve cpu kullanım sorunları olduğunu duydum. Sanırım Windows 10 Creators Update 1703'e sorunların giderileceği güncellemelerin gelmesini bekleyip daha sonra güncellemeyi etkin hale getirip toplu bir şekilde güncellemek bana daha mantıklı geldi. Sizde düşüncelerinizi bu yorum altında belirtirseniz sevinirim sizce doğru bir hamle mi ? İyi forumlar

Alican Akgül arkadaşımın Windows 10 Versiyon 1607 versiyonuna artık güncelleme gelmez dediği için güncellemeleri hizmetler kısmından devre dışı bıraktım. Çünkü Windows 10 Creators Update 1703 versiyonundan çoğu kişi memnun değil. Fps düşüşleri sistemdeki ağırlık aşırı disk ve cpu kullanım sorunları olduğunu duydum. Sanırım Windows 10 Creators Update 1703'e sorunların giderileceği güncellemelerin gelmesini bekleyip daha sonra güncellemeyi etkin hale getirip toplu bir şekilde güncellemek bana daha mantıklı geldi. Sizde düşüncelerinizi bu yorum altında belirtirseniz sevinirim sizce doğru bir hamle mi ? İyi forumlar

Ben güncellemeleri kapattım. Zaten bu ayın toplu güncellemeleri geçen günlerde geldi. Artık 1 ay boyunca defender güncellemesi ve creators update geleceği için hizmetlerden windows updateyi kapattım. Defender güncellemelerini el ile yapacağım. Sorunlar çözüldüğü zaman creators updateyi yükleyeceğim.

Son düzenleme:
Ben güncellemeleri kapattım. Zaten bu ayın toplu güncellemeleri geçen günlerde geldi. Artık 1 ay boyunca defender güncellemesi ve creators update geleceği için hizmetlerden windows updateyi kapattım. defender güncellemelerini el ile yapacağım. Sorunlar çözüldüğü zaman creators updateyi yükleyeceğim.

Aynen bende öyle düşünüyorum bence en mantıklısı bu çünkü yeni versiyonda kullanıcılar çok fazla sorunla karşılaşmış. Windows Update devre dışı bırakıp daha sonra sorunlar halledilince toplu güncelleştirme yapmak daha mantıklı 1703 versiyonuna geçildiği için 1607 versiyonuna güncelleme geleceğini düşünmüyorum dediğin gibi zaten 1-2 gün önce toplu bir 1607 güncellemesi geldi ki bence bu son 1607 versiyon güncellemesiydi. Windows Defenderide elle güncellicez artık.

Ben yükledim ama GTA 5 açılmıyor! Deli olmak üzereyim! Her oyun çalıştı, GTA 5 çalışmadı! RGSC sitesinden kurulum aracını yükledim ama o da güncel değil maalesef! GTA 5'i nasıl açabilirim arkadaşlar? W8 uyumluluk ile açmayı denedim ama o da işe yaramadı!

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı