Kadiryldrm
Hectopat
Daha fazla
hocam şuan yaşadığım tek sorun o benimde. ama ilginç bir şekilde bazen sorun da vermiyor bilgisayar kafasına göre yani anlam veremedim.bazen yeniden başlatırken hiç bir sorun yaşamadan açılıyor bazen de bios ekranına gitmem için bir şeçenek çıkıyor.ama eski yaşadığım güncelleme probleminden sonra açıkcası buna razı geldim en azından şimdilik büyük bir sorun olarak görmüyorum mümkün mertebe yeniden başlatmadan kapatıp tekrardan açıyorum sizde biliyorsunuzdur ki bu işlemi yapmak zaten saniyeler sürüyor.umarım ilerleyen zamanlarda bununla ilgili bir çözüm de bulunabilir ama uzun bir süre bu kadar detaylı bir şekilde bilgisayarla uğraşacağımı hiç sanmıyorum
zaten onca para verip de böyle bir şeyin başıma gelmesi delirtti beni almışken iyi birşey alayım niyetiyle aldım sonrasında bu karşılaştığım sorunlar baya canımı sıktı.açık konuşayım bu temiz kurulumu hallederken elime bir tane yıldız tornavida geçirseydim bilgisayarı parçalayacaktım o derece sinirlendim
dua etsin ki bulamadım yani
ve win10'u flasha yazdırarak deneyin ben 2. denememde bu şekilde yapınca başarılı oldum ilkinde indirip kopyalama yapınca yanlış hatırlamıyorsam bios'da felan seçeneklerde çıkmamıştı.flash a yazdırdıktan sonra da yeniden başlatırken hatırladığım kadarıyla ''esc'' tuşuyla uefı flash seçeneği çıktı çok fazla yormadan hallettim.işin komik tarafı da o zaten doğru yolu bulana kadar 2 ay boyunca belki toplamda 30 saat bilgisayar başında kaldım sadece bu problemi çözebilmek için izlediğim videolar okuduğum yazılar felan, doğru yolu bulduktan sonra bilgisayarı hizaya sokmam herhalde 1.5 saat sürdü belki sürmedi bile yani
neyseki şükür şuan bir problem yok gibi, arada imkan buldukça foruma bakarım yardımcı olabileceğim bir konu olursa cevaplamaya çalışırım..