Windows 10 Creators Update kaldırma

• Konuyu başlatan rico
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 6.632
Daha fazla  
Bilgisayarımda yaşanan bazı teknik sorunlar yüzünden Windows 7 kurup ardından Windows 10 kurdum. Windows 10 kurulum diski Windows'un en yeni sürümü yani Yapı 1703 ve Creators Update ile geldi. Creaters Update'in hiçbir ek getirisi olmadığını ve hatta FPS düşüklüğüne yol açtığını da duydum. Kısacası ben Windows 10 Yapı 1703'ün Creators Update'siz versiyonunu nerden bulabilirim? USB'me yeni bir kurulum diski hazırlamak istiyorum. Şimdiden sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda yaşanan bazı teknik sorunlar yüzünden Windows 7 kurup ardından Windows 10 kurdum. Windows 10 kurulum diski Windows'un en yeni sürümü yani Yapı 1703 ve Creators Update ile geldi. Creaters Update'in hiçbir ek getirisi olmadığını ve hatta FPS düşüklüğüne yol açtığını da duydum. Kısacası ben Windows 10 Yapı 1703'ün Creators Update'siz versiyonunu nerden bulabilirim? USB'me yeni bir kurulum diski hazırlamak istiyorum. Şimdiden sağ olun.
Buyrun link:
https://tb.rg-adguard.net/parse.php?go=Win10_1703_Turkish_x64.iso
İstersen linki paylaştığım sayfaya bakabilirsin:
TechBench by WZT (v3.3)

Bizde niye olmuyor bu FPS düşüşü? 1607 sürüm olarak arayabilirsin.

Ya da temiz 1703:

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal

Yeri gelmişken 1703 altına teknik desteği de keselim bakalım da bitsin şu zırvalık artık.

İnsanlar burda sorunlarını dile getiriyor. Sen çıkıp yardımcı olacağına bizde niye olmuyor diye cevap veriyorsun. Belki adamın senden düşük seviye bilgisayarı var. Belki senin gibi 6-10 bin tl lik bilgisayar toplamıyor. Senin o zırvalık dediklerin burdaki insanların yaşadıkları sorunlar. Site yöneticisimisiniz yoksa windows 10'un baş danılşmanımı anlamış değilim. 24 saat windows 10'u övmeyi bırakın artık. Gerçekleri yüzünüze söyledim artık banlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı