Windows 10 Creators Update kaldırma

• Konuyu başlatan rico
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 6.619
O şekilde olmaz medya yükleyicisi son sürümü indirecektir. Rufus ile USB'ye yazabilirsin ISO dosyasını.
Tamam teşekkür ederim tekrardan.
Üstadım sende bir düşüş oldu mu ? Bende çok şey duyuyorum fakat önce kendim bir test ediyorum. Bende performans düşüklüğü yaşamadım son güncellemede.
1607 versiyonunda sabit 100 FPS alıyordum fakat şu an devamlı FPS drop'ları oluyor. Creators Update'i suçlamak istemem ama önceden böyle olmuyordu. Arkadaş da aşağıda demiş zaten.
Recep abinin bunu görmesi lazım.

Sayın Recep Baltaş bizde niye olmuyor ibaresi benim de dikkatimi çekti. isterseniz id şifre verip göstereyim özellikle cs go da tam ekran oynarken alt tab yaparsak oyun değil pc donuyor ve bu tek bende değil birçok arkadaşında sorunu. Ben sorunu geçici olarak çözdüm ve konuyada yazdım. Güncelleme gelmesine rağmen hala sorun mevcut inşAllah düzeltilir. Beklentim bu yönde.

Bende bu güncelleştirmeyi yaptım mallesef ve aşırı performans kaybı ve oyunlar oynanmaz dereceye geldi.
Eski sürüme geri döndüm ama maalesef sorun aynı bende yardım bekliyorum.

Bizde niye olmuyor bu FPS düşüşü? 1607 sürüm olarak arayabilirsin.

Ya da temiz 1703:

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal

Yeri gelmişken 1703 altına teknik desteği de keselim bakalım da bitsin şu zırvalık artık.
Güzel Türkçemizi Düzgün Kullanamadığım İçin Technopat tan Ban Yedim İstediğim Harfi Büyük İstediğimi Küçük yAzArIM ;) Ve Bunu yapanlarda Şimdi Yardım İsteyen İnsanları Azarlıyor Kusura Bakmayın ... Windows 10 Creators Update Sonrası Bende Fps Drop'u Yaşıyorum Ama Nedenini Ve Çözümünü Sormıyacağım Ki Zaten Ban Yiyeceğim :)

Güzel Türkçemizi Düzgün Kullanamadığım İçin Technopat tan Ban Yedim İstediğim Harfi Büyük İstediğimi Küçük yAzArIM ;) Ve Bunu yapanlarda Şimdi Yardım İsteyen İnsanları Azarlıyor Kusura Bakmayın ... Windows 10 Creators Update Sonrası Bende Fps Drop'u Yaşıyorum Ama Nedenini Ve Çözümünü Sormıyacağım Ki Zaten Ban Yiyeceğim :)
İsyan etmenin yeri değil bura. Hiç kimse sana yarım saat açıklama yapmak zorunda değil, kurallarda ne yazıyosa uyacaksın. Burda senden zor bi şey istenilmiyor.

İsyan etmenin yeri değil bura. Hiç kimse sana yarım saat açıklama yapmak zorunda değil, kurallarda ne yazıyosa uyacaksın. Burda senden zor bi şey istenilmiyor.
İsyan Etmiyorum Sana Katılıyorum Ters Cevaplar Veriyorlar Diye Ama Haklısın Kimse Birşey Anlatmak Zorunda Değil Ki İsteyende Yok Neyse Uzatmayacağım Burdan Bana Ekran Kartı Önerisinde Bulunan İnsanlara Çok Teşekkür Ederim Türkçemi Güzel Kullanamadığım İçin Banlandım Ve Onlara Teşekkür Edememiştim ;) .,!' tEcHnOpAt <3 ,.!'%&()=

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı