Windows 10 Creators Update Siyah Ekran Hatası

GamerPC2016

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows update üzerinden güncelleme gelmedi. Bende Microsoft'un sitesinden güncelleme aracını indirdim fakat böyle bir problem karşıma çıktı. 2 defa denedim. İlkinde olmayınca ilk resimdeki yolu izledim. Ama ona rağmen yüklenmedi. Hata veriyor. Çözümü bilen var mı ?
1.png
2.png
3.png
4.png
5.png

Aynen bana da geldi o guncellemeler. Ama henüz Creators Update gelmedi.
dediğim 4 güncellemeyi yaptım, fakat flash player ile ilgili olanı yapmadı hata verdi. creator update ile ilgili bir kaç tercihli ayar yapmamı istedi biz haber vereceğiz size dedi yok oldu arka planda çalışacakmış :) acaba ne zaman yapar tam olarak güncellemeyi bilginiz var mı siz ne yaptınız ?

Sorun yok. Böyle hatalar olabiliyor (internet kesintisi, yavaşlığı, vs.). Yapman gereken indirdiğin asistanı silip tekrar kurmak. Bu arada internet sömüren programlar olmaz ise daha hızlı olur.

Sorun yok. Böyle hatalar olabiliyor (internet kesintisi, yavaşlığı, vs.). Yapman gereken indirdiğin asistanı silip tekrar kurmak. Bu arada internet sömüren programlar olmaz ise daha hızlı olur.
Hocam aslında asistan indirmedim update üzerinden yaptı bu son yazdıklarımı. sizce ne zaman güncellemeye başlar ? ayarları seçmemi istedi seçtim biz haber vereceğiz dedi

Asistanı indirin. Bir de öyle güncelleyin. Daha stabil olabiliyor. Şahsen Asistan üzerinden güncelledim. Sorunsuz, hızlı ve stabil.

Asistanı indirin. Bir de öyle güncelleyin. Daha stabil olabiliyor. Şahsen Asistan üzerinden güncelledim. Sorunsuz, hızlı ve stabil.
Şuan update üzerinden yapıyor , bir sorun çıkmaz inş.
Ekran Görüntüsü (37).png

oyunların yedeğini aldım sadece bir sorun çıkar mı dosyalarımı siler mi yani ?

Şuan update üzerinden yapıyor , bir sorun çıkmaz inş. Eki Görüntüle 226241

oyunların yedeğini aldım sadece bir sorun çıkar mı dosyalarımı siler mi yani ?

Dosya ve veri kaybı yaşanmayacaktır hocam fakat kullanıcıların dediklerine göre çoğu kişi de FPS ve ping sorunları meydana gelmiş. Bu güncelleme ile yeni yayınlanan ISO dosyaları ile format atmak daha iyi olur diyorlar. Bu şekilde deneyenler Windows daha hızlı ve stabil olduğunu dile getiriyorlar. Şuan ben bile kararsız kaldım. :)

Biraz bekleyeceğim ve güncellemeyi almayacağım. Eğer bilgisayar formatlık hale gelir ise en son yayınlanan ISO dosyası ile temiz kurulum yapmayı planlıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı