Çözüldü Windows 10 Creators update sonrası FPS sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda bahsediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'un 1703 sürümünde bazı hatalar mevcut. Microsoft'un hataları gidermeye yönelik güncelleştirmeleri beklemek gerekir. Hatta Technopat Sosyal'de konu var Windows 10 bölümünde.

Yavaşlık sorununu gidermek ve ilk gün ki gibi hızlandırmak için videodaki adımları takip edin.
Açıklama kısmını da okuyun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar win 10 creators güncellemesinden sonra bazı oyunlarda FPS düşüşü yaşan arkadaşlar için:
Oyununuzu sağ tıklayın> Özellikler> Uyumluluk Sekmesi> Tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırak> Tamam.

Bunu yaptığınızda sorununuz çözülebilir. Bende bu şekilde işe yaradı.

Ya ben de Windows updat'le geçtim çok sıkıntıları var ve performans düşüklüğü şöz konusu. Örneğin GTA 5 açılmıyordu ama sıfır kurulum yaptığımda biraz daha hızlı gibi duruyor. Hiç olmassa GTA 5 açılıyordu Ama ben 1607'de kalmayı tercih ediyorum. Daha stabil sana tavsiye ederim. Windows 8.1'den windows 10 1607'ye dön bence.

Hay sen çok yaşa! Format atmaya kadar gidiyordu iş, ama senin dediğini yaptım ve sorunum çözüldü. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…