Vallahi dostum ben bir yığın sorun yaşadım. Windows hantallaştı ve arkaplanda daha çok Telemetry çalıştırmaya başladı. Oyun modu hiç işe yaramıyor, hatta FPS düşürüyormuş (Google). Dene, belki sana olumlu yansır diyeyim aslında.
Bana olumlu yansıdı. Oyun modu gayet iyi işe yaradı. Hem güncellik iyidir. Zaten ilk W10 sürümüne güncelleme yayınlanmıyor artık. Bence yükseltmelisin.
Bence yapılmalı, gayet işe yarıyor. Oyun modunu'da denedim o da işime yaradı, aksine FPS'im arttı. Sanırım şans işine benziyor, sistemimin eski olduğunu da belirteyim.
Bana olumlu yansıdı. Oyun modu gayet iyi işe yaradı. Hem güncellik iyidir. Zaten ilk W10 sürümüne güncelleme yayınlanmıyor artık. Bence yükseltmelisin.
Şahsen HDD dolu birisi için bu söyledikleriniz benim için riskli. Çünkü yedek alacak kuvvetim yok. HDD bölüp bir kısmını yedek tutsam ki, bunu yapamam. Çünkü temiz format olmaz. Tüm HDD silmek gerekir. Ayrıca bir kısım kullanıcı "olumlu" derken, bir kısmı ise "olumsuz" dedi. Ben beklemeyi seçiyorum.
Bu siteden indirdiğim iso'yu flash belleğime yazdım. Sonra direk exe'ye basıp başlattım o kendi yükseltti. Sonrasında ise geçici key ile aktif hale getirdim.