Windows 10 Creators Update Yapılmalı mı?

Yeni sürümünde o kadar çok performans kaybı var ki. Gerek oyunlarda gerek masaüstü performansında ama nasıl bir yeni sürüm fanatizmi varsa burada hala sorunlarla dolu yeni sürüme geçiş öneriliyor. Bence yorumlar gösterilen yollar kullanıcı odaklı değilde Microsoft odaklı. Sürekli yeni sürüme geçin sistem yetmiyorsa yükseltin mantığında bu forum. Açıkcası kullanıcı odaklı realite bir yorum göremiyorum.

Kurma. Son sürüm numarası Creators'ın: 1703. Sana tavsiyem 1607 de kalman.
Creators'la ilgili bir yığın sorun yaşanıyor. Ben de yaşıyorum hala. Formatladım düzelmedi.
O yüzden KURMA.

Ben kurdum hiç bir sorun yok. Microsoft'un Windows 10 için yayınladığı en çok performans artıran güncellemesi.

Test etme fırsatın oldu mu kardeşim? Kendimde gördüğüm - ki gördüğüm sadece. Rastlamadığım sorunlar bile olabilir.- iki sorun var. Onun için sordum test ettin mi diye.
1- creators-update-cs-go-alt-tab-yapinca-kitlenme-sorunu
2-creators-update-sonrasi-hddye-dosya-aktariminda-yavaslama

Zaten halihazırda İnsider Preview olarak, Creators Update dahil bütün sürümleri test ettim. Sorun yok.

Test etme fırsatın oldu mu kardeşim? Kendimde gördüğüm - ki gördüğüm sadece. Rastlamadığım sorunlar bile olabilir.- iki sorun var. Onun için sordum test ettin mi diye.

Konuyu Microsoft'a bildireyim, düzeltsinler.

Sorunun Microsoft'a bildirildi.

Ben en son çıkan Creators Sürüm 1703 16179.1000 kullanıyorum. Sadece bende mi oluyor merak ediyorum. Sorunum bazı programları kurarken Browse yapıp kurulumu başka yere göstermek istediğimde mouse boşa tıklıyor bunun aynısı Rufus programında ISO dosyasını göstermek istediğimde de oluyor. Bir önceki 15063 sürümünde bu sorun yoktu.

Ben en son çıkan Creators Sürüm 1703 16179.1000 kullanıyorum. Sadece bende mi oluyor merak ediyorum. Sorunum bazı programları kurarken Browse yapıp kurulumu başka yere göstermek istediğimde mouse boşa tıklıyor bunun aynısı Rufus programında ISO dosyasını göstermek istediğimde de oluyor. Bir önceki 15063 sürümünde bu sorun yoktu.
insider programına dahil misin?
1703 15063.138 sürümü şu an için güncel sürüm olarak görülüyor bende. Güncelleme görünmüyor. Sürüm farkı var aramızda. Eğer insider dahilindeysen sorunlar yaşaman normal.

Bana sorarsan biraz beklemelisin ben bilgisayarı aldığım günden beri ilk kez fps düşüşleri ve kilitlenme yaşadım. Şu an bilgisayarım açılmıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı