B Burak2341 Yoctopat Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:43 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli kioxia 480 gb Ekran kartı gtx 1650 Anakart gigabyte b450m k İşlemci ryzen 5 5600 Dump dosyasını bırakıyorum buraya SSD'yi HD tune Pro ile tam tarama yaptım sıfır hata çıktı. CMD ile herhangı dosyada arıza var mı diye tarama yaptım yine de duzelmedi. Microsoft OneDrive onedrive.live.com Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (46).png 207,1 KB · Görüntüleme: 4 Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:27
Dump dosyasını bırakıyorum buraya SSD'yi HD tune Pro ile tam tarama yaptım sıfır hata çıktı. CMD ile herhangı dosyada arıza var mı diye tarama yaptım yine de duzelmedi. Microsoft OneDrive onedrive.live.com
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.578 Makaleler 1 Çözümler 70 Bugün 16:20 #2 DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Bence Windows ile alakalı bir sorun. Ekteki rehberden yararlanın. Ek olarak sfc/scannow'u da çalıştırın. Artı 0 Eksi
DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Bence Windows ile alakalı bir sorun. Ekteki rehberden yararlanın. Ek olarak sfc/scannow'u da çalıştırın.