Windows 10 "critical process died" hatası

Stillborn

Hectopat
Öncelikle herkese selamlar, yaklaşık 2 haftadır mavi ekran hataları ile uğraşmaktayım ve bu soruna bir çözüm bulamadım. PC'ye format atarak temiz kurulum yaptım diskimi, RAM'lerimi, ekran kartımı tarayıp kontrol etmeme rağmen sorunu çözemedim. Dump dosylarını okumayı bilen bir arkadaşımız bana yardımcı olabilirse çok minnettar olurum.
Dump dosyasını buraya bırakıyorum;
Dump

Son düzenleyen: Moderatör:
-CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp SFC/ scannow komutunu yazın.
-Buradaki videodan yardım alıp belleklerinizi Memtest86 ile test edin ve sonuçları burada paylaşın.
-HD Tune Pro SSD/HDD taraması, CrystalDiskMark ile SSD/HDD hız testlerini gerçekleştirip sonuçları burada paylaşın.
-Varsa Windows Update güncellemelerinin hepsini yapın.

HDD ve Memtest ile RAM taraması yaptığım zaman sizinle paylaşacağım teşekkürler.
Evet bütün testleri tamamladım Memtest'in 7. aşamasında bir error aldım sadece program tam sürüm olmadığı için hata dosyayasını kaydedemedim ama bir ekran görüntüsünü sizinle paylaşıyorum.
Test Sonuçları

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı