Windows 10 Critical process hatası

Abdullah0456

Centipat
Öncelikle merhaba ne yaptıysam bir türlü çözemedim ve mavi ekran sorunu hala devam ediyor. Format dediler USB ile format attım PC'ye oldu devam etti. Windows'un kendi sıfırlamasını kullanıp attım yine aynı sorun araştırmamda RAM'den kaynaklı yazılar gördüm bilgisayarın kendi eski 4 GB RAM'ını taktım ve sorun devam etti. harddisk dediler HD Tune ile taradım hiçbir sorun yok yemyeşil. güncelleştirmeler desen her gün kontrol ediyorum Windows'un oda yetmezmiş gibi Driver Booster indirdim onla da güncel olmayan ne varsa güncelledim ve devam ediyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba ne yaptıysam bir türlü çözemedim ve mavi ekran sorunu hala devam ediyor. Format dediler USB ile format attım PC'ye oldu devam etti. Windows'un kendi sıfırlamasını kullanıp attım yine aynı sorun araştırmamda RAM'den kaynaklı yazılar gördüm bilgisayarın kendi eski 4 GB RAM'ını taktım ve sorun devam etti. Harddisk dediler HD Tune ile taradım hiçbir sorun yok yemyeşil. Güncelleştirmeler desen her gün kontrol ediyorum Windows'un oda yetmezmiş gibi Driver Booster indirdim onla da güncel olmayan ne varsa güncelledim ve devam ediyor ne yapmalıyım?

Sistemin nedir? Detaylı yazar mısın?

Windows 10 son sürüm olduğuna emin misiniz? Yeni sistemlere Windows 10 ilk sürüm kurunca bu mavi ekran hatasını veriyor. Masaüstünün ekran görüntüsünü atmanız yeter anlamam için.

Sistem özelliklerin, işlemci, RAM, ekran kartı.

G1610 Intel işlemci 4 GB RAM ekran kartı yok takılı anakarttan kullanıyor galiba 1700 MB geç yazdım net yoktu
Windows 10 son sürüm olduğuna emin misiniz? Yeni sistemlere Windows 10 ilk sürüm kurunca bu mavi ekran hatasını veriyor. Masaüstünün ekran görüntüsünü atmanız yeter anlamam için.

Evet son sürüm görev çubugu beyaz falan olmuş ben siyah yaptım tabii de

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı