Windows 10 CRITICAL_PROCESS_DIED hatası

Ahmet514

Kilopat
Selamlar,
Bilgisayarım bugün ilk açılışta başlıktaki hatayı verdi sonra düzgün açıldı. Dün ise direkt kendini kapatmıştı sonra düzgün açılmıştı. Bugünün farkı Windows işlemlerinin aşırı yavaş çalışması. Yeni bir pencere açmaya çalıştığım zaman hiç tepki vermiyor çok sonra açılıyor, arama yapılmıyor. Lakin açılan pencerede normal bir şekilde işlem yapabiliyorum. Aynı şekilde 3. parti uygulamalar da sorunsuz (tarayıcı vs.).
Sistem SSD'de kurulu, SSD'nin hızında problem yok. HDD Sentinel ile de taradım sorunsuz çıktı. Ayrıca sistemi kuralı 1 hafta bile olmamıştır temiz kurulum yapmıştım.
Google Drive Minidump
Memtest yapmadım henüz, RAM'lerim iki farklı marka ama hız ve gecikme değerleri birbiriyle aynı. Sadece bellek miktarları farklı (4-8). Bu şekilde Temmuz'dan beri kullanıyorum hiç sıkıntı olmadı bugüne kadar.

Şu anlık hızlı başlatmayı kapatın.

SSD'yi HD Tune ile "error scan" yapınız. "Healt" sekmesinde uyarı işareti var mı?

"DISM" uygulayın.
[Rehber] DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal

Sonradan ekliyorum. Ayrı ayrı Memtest86 testi yapın. Eğer XMP özelliği varsa kapatın.
Hızlı başlatmayı dün kapattım ancak bugün yine oldu aynı şey.

Error scan'den bir şey çıkmadı, temiz. Health kısmında hiçbir şey göstermiyor program. Ancak diğer uygulamalarda (Crystaldiskinfo, kingston, hd sentinel) sağlık düzgün gözüküyor.

Error: 87 hatası veriyor DISM kodu.

XMP uzun süredir açık. Daha önce sistem hatalı HDD'de kuruluyken bile bir şey olmamıştı. Memtest86'yı yapacağım
Memtest'ten de bir şey çıkmadı. Sorunu bir türlü anlayamadım. Herhangi bir anda gerçekleşmiyor. Eğer uzun süre kapalı (güçsüz) kaldıysa ilk açılışta kapanıp 2.'de düzgünce açılıyor. @283156
2 gün boyunca bir şey olmamıştı ancak bugün tekrar mavi ekran geldi. Bu seferki hata ise MEMORY_MANAGEMENT. minidump @283156 @PanzerTR

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı