bjkworld26
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- • AMD Ryzen 5 3600 • MSI B450M-A Pro Max • Gigabyte GeForce GTX 1060 6 GB • 240 GB Gigabyte SSD / 500GB Samsung 970 EVO Plus / 2 TB western Green HDD • Kingston Beats 16 GB 3600 MHz RAM.
- RAM
- Kingston 2400 MHz 8x2 16 GB RAM
- SSD veya HDD modeli
- SanDisk 240 GB SSD
- Ekran kartı
- NVIDIA GTX 1060 6 GB
- Anakart
- MSI H110M Pro VD
- İşlemci
- Intel i3 6100
Arkadaşlar son zamanlarda "CRITICAL_PROCESS_DIED" şeklinde yazan mavi ekran hatası alıyorum.
Daha önceleri de alıyordum. Windows'un sitesinden Windows 10'un güncel ISO dosyasını indirip format atınca düzeliyor. Ortalama iki ya da üç ay sonra tekrardan aynı hata ortaya çıkıyordu.
Ben de sorunu format atarak yüzeysel çözmek yerine problemin ne olduğunu anlamak istiyorum.
C:/Windows/minidump klasöründeki dosyayı sizlerle paylaşıyorum. WinDbg programını yükledim. Orada analiz ediyor fakat hiçbir şey anlamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
drive.google.com
Daha önceleri de alıyordum. Windows'un sitesinden Windows 10'un güncel ISO dosyasını indirip format atınca düzeliyor. Ortalama iki ya da üç ay sonra tekrardan aynı hata ortaya çıkıyordu.
Ben de sorunu format atarak yüzeysel çözmek yerine problemin ne olduğunu anlamak istiyorum.
C:/Windows/minidump klasöründeki dosyayı sizlerle paylaşıyorum. WinDbg programını yükledim. Orada analiz ediyor fakat hiçbir şey anlamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
011522-16718-01.dmp

Son düzenleyen: Moderatör: