Windows 10 CS GO Tam Ekran Sorunu

Arkadaşlar düşük çözünürlükte yani win 8.1 de tam ekrana ölçeklendir yaparak çözdüğümüz bu problemi bu yöntemlerle çözen varmı ? ben 8.1 e geçmiştim ona göre tekrar windows 10 a geçicem.

Çözen varmı arkadaşlar ona göre temiz kurulum Windows 10 yapıcağım.

Arkadaşlar sorunu çözen varmı ? Güncel hala bir çözüm yöntemi beklemekteyim...

Masaüstüne sağ tıklayarak görüntü ayarlarından çözünürlüğü düşürmeyi denediniz mi? Yani oyunun değil de Windows'un çözünürlüğünü düşürüp tam ekran oynamayı deneyin.

Masaüstüne sağ tıklayarak görüntü ayarlarından çözünürlüğü düşürmeyi denediniz mi? Yani oyunun değil de Windows'un çözünürlüğünü düşürüp tam ekran oynamayı deneyin.

Ben o şekilde denemiştim masaüstünde çözünürlük düşük olsada tam ekran oluyor fakat oyuna girdiğimde sağ ve sol kısım yine siyah oluyordu fullscreen ayarını windows mode'ye çektim tam ekran oluyor ama hafif aşşağı kısım görünmüyor öyle yapınca öbür türlü fullscreen de çözüm olmadı o yöntem.

Yükseltme yapınca bunu gibi uyumsuzluk sorunları ortaya çıkıyormuş. En iyisi Windows 10 iso dosyasını indirip temiz kurulum yapmanızdır.

Elimde Windows 10 iso dosyası mevcut indirmiştim ama temiz kurulum yapmaya korkuyorum aynı sorun ortaya çıkarsa diye :(

Sorunun çözümünü burada verdim arkadaşlar tıklayıp bakabilirsiniz.

1. yöntem hariç hepsini denedim ve hiç biri çözüm yolu olmadı, masaüstünde düşük çözünürlükte tam ekran oluyor oyunda olmuyor (tam ölçeklendir yönteminde), 1. yöntemi de pek denemek istemiyorum açıkçası ekstra bir program kurmadan tam ekran yapmak mümkün olması gerekir. Daha temiz bir çözüm bulan paylaşırsa sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı