Windows 10 Cubase 8 Çalışmama Sorunu

omermelih

Hectopat
Merhabalar. Yaklaşık 1 aydır sorunsuz kullandığım ''Cubase 8'' adlı kayıt ve müzik düzenleme programına 2 gündür ne yapsam da giremedim. Yönetici olarak çalıştırsam da çalışmıyor, kaldırıp tekrar yükledim sorun halen çözülmedi. Programa girmeye çalışırken şunu farkettim. Programa iki kere tıkladığımda görev yöneticisine ''32-bit Setup Launcher(32 bit) askıya alındı uyarısı geliyor. Çözümü olan var mıdır? Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• cubase 1.PNG
    cubase 1.PNG
    10,8 KB · Görüntüleme: 111
  • cubase 2.PNG
    cubase 2.PNG
    8 KB · Görüntüleme: 99
Yazılımla ilgili tüm işlemleri kapatın. Revo uninstaller ile yazılımı kaldırın.
Revo uninstaller
Steinberg - Creativity First - Cubase 8
Kendi sitesinden tekrar en güncel halini yükleyin.

Bu arada neden en son sürümü olan Cubase 10 kullanmıyorsunuz?
Steinberg - Creativity First - Cubase 10

Hocam selamlar. Teşekkürler geri dönüşünüz için. Linkini attığınız programla kaldırıp tekrar kurdum fakat sorunum çözülmedi maalesef. 8 sürümünü kullanıyorum çünkü programın yeni sürümleri çıktığında update'leri ücret ödeyerek yapıyorsunuz. Direkt programı satın almaya kalksanız binlerce lira vermek zorundasınız ki öğrenci halimle o paraları vermem imkansız. reddit'te şöyle bir çözüm buldum fakat bu da işe yaramadı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ikinci satırdaki yazılar ben de çıkmıyor

defender'i vesaire de devre dışı bıraktım fakat bir türlü olmadı hala. Başka bir çözümünüz var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı