Windows 10 Custom ROM önerisi

53973

Megapat
RAM
8GB DDR4
SSD veya HDD modeli
240GB SSD 300GB HARDDİSK
Ekran kartı
R7 240 2GB
Anakart
H110M-D
İşlemci
G4400
Custom ROM önerebilir misiniz? Ghost Spectre ve ReviOS denedim ve hangisinin daha iyi olduğuna emin olamadım, uzun süredir Ghost Spectre kullanıyordum normalde bugün de ReviOS kurayım dedim ama bir şey anlamadım açıkçası. Yukarıda saydığım Custom ROM'lar dahil önerebileceğiniz en iyi Custom ROM hangisidir?

Atlas os, memnunum. Üç beş gün üç beş hafta sırf zevk için değil 7 ay kullandım memnunum. Denemeyip önyargıyla yaklaşanları dinlemeyiniz, önerim. Türkçe yapma taktiği var ama sistemin stabilliğini bozuyor gibi gözlemledim. Dil İngilizce takılıyor yani tek sorun.

Hocam Custom ROM sayılıyor mu bilmiyorum ama Windows 10 Performance Edition var.
İnternette araştırırsanız bulursunuz ben onu kullanıyorum gayet stabil ve hızlı.
Gereksiz performans kaybı yaşatan uygulamalar ve ayarlar yok.

Atlas os, memnunum. Üç beş gün üç beş hafta sırf zevk için değil 7 ay kullandım memnunum. Denemeyip önyargıyla yaklaşanları dinlemeyiniz, önerim. Türkçe yapma taktiği var ama sistemin stabilliğini bozuyor gibi gözlemledim. Dil İngilizce takılıyor yani tek sorun.
Ghost Spectre gibi toolbox var mı?

Hocam Custom ROM sayılıyor mu bilmiyorum ama Windows 10 Performance Edition var.
İnternette araştırırsanız bulursunuz ben onu kullanıyorum gayet stabil ve hızlı.
Gereksiz performans kaybı yaşatan uygulamalar ve ayarlar yok.
Hocam onlarda custom sayılır

Hocam onlarda custom sayılır
Toolbox yok ama gerekli ayarların, linklerin bulunduğu klasörle geliyor. Bir nevi toolkit.

Hocam onlarda Custom sayılır
O zaman bir deneyin hocam. Bilgisayarı açmam 5 saniye sürmüyor. Gerçekten orijinal Windows'a göre çok hızlı.

"Windows 10 Performance Editions 2023 22H2 Hızlı Türkçe" diye aratarak en üstteki siteden ulaşabilirsiniz. Yapımcısı "KİNGHAZE".

Anladım hocam yükleyeceğim birazdan.

Oyun için en iyi sürüm hangisi?
Home SL (Home Single Language) varsayılan olarak en hafif sürümdür.
Onu tercih edebilirsiniz. Fakat bu sürümde dil değiştirememiştim o yüzden bende Pro'ya geçiş yapmıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı