Jiyanxx Decapat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 173 7 Ağustos 2018 #11 Mert Ukte dedi: Neden vermiyorsunuz acaba sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben veririm teknik desteği abicim sen endişelenme istediğin sürümü kullan
Mert Ukte dedi: Neden vermiyorsunuz acaba sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben veririm teknik desteği abicim sen endişelenme istediğin sürümü kullan
Fragger Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 659 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: Geforce RTX 4060 Ti Anakart: Asus Prime B550M-K İşlemci: Ryzen 5 5600 RAM: GSKILL 8GB RIPJAWS V 2x8 SSD: Samsung 980 Pro 2TB SSD2 : GOODRAM 512GB Monitör: Dell E2417H Sıvı Soğutma: PowerBoost NOBLE 120 Rainbow PSU: FSP 650W Cinsiyet Erkek Meslek Finans 7 Ağustos 2018 #12 Silinen üye dedi: Ben veririm teknik desteği abicim sen endişelenme istediğin sürümü kullan Genişletmek için tıkla... Veremediğin yerde sen de destek isteme de
Silinen üye dedi: Ben veririm teknik desteği abicim sen endişelenme istediğin sürümü kullan Genişletmek için tıkla... Veremediğin yerde sen de destek isteme de
KS KS J0KE R Decapat Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 96 7 Ağustos 2018 #13 Silinen üye dedi: Ben veririm teknik desteği abicim sen endişelenme istediğin sürümü kullan Genişletmek için tıkla...
Silinen üye dedi: Ben veririm teknik desteği abicim sen endişelenme istediğin sürümü kullan Genişletmek için tıkla...